Ne aggódjatok, jön a DAB! 16 országos rádió!
(addig álljunk féllábon...)
(addig álljunk féllábon...)
Gyurii91 írta:Úgy birom, hogy aki "szidja" az pesti, és naívan beírja, hogy marad a café vagy Tilos stb....Ühümm.
Kérdem Én akkor a vidéki parasztnak (Én) maradjon a tömegzene, és a csámcsogás?
Zeegee22 írta:Csak kérdezem, hogy a többi rádióadókat kikről neveznék el? Vagy azoknál maradna a jelenlegi felállás?Nem is rossz ötlet. Pl.: 96.4 Széchenyi, 88.1 Rákóczi, 103.9 Deák...
Zeegee22 írta: Nagyon jól tudom Én azt...pont azért kérdeztem, mert idáig csak a három főadóról esett szó, de hogy ha tényleg át/vissza keresztelik...akkor a többit is? Ezért a kérdés.Én azt is kinézem belőlük, hogy "közszolgálatiasítják" a Petőfit, az MR4-7-nek pedig off.
ravasz írta:Azért e hármon kívül volt még pár nagymagyar ám...Nagyon jól tudom Én azt...pont azért kérdeztem, mert idáig csak a három főadóról esett szó, de hogy ha tényleg át/vissza keresztelik...akkor a többit is? Ezért a kérdés.Zeegee22 írta:Csak kérdezem, hogy a többi rádióadókat kikről neveznék el? Vagy azoknál maradna a jelenlegi felállás?
Zeegee22 írta:Csak kérdezem, hogy a többi rádióadókat kikről neveznék el? Vagy azoknál maradna a jelenlegi felállás?