RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#56385  Szerző: Pasa

Ne aggódjatok, jön a DAB! 16 országos rádió!
(addig álljunk féllábon...)
 #56383  Szerző: Gabeedj

Lehetőség adott,de szerencsére van netes rádió és ezért nem kell az ország egyetlen városába felköltözni.....Csak egy vágy ,hogy vidéken is igénylik az országos kereskedelmi és közszolgálati adókat ,ami lehetőleg nem Pestről szól csak ....
 #56380  Szerző: ravasz

Gyurii91 írta:Úgy birom, hogy aki "szidja" az pesti, és naívan beírja, hogy marad a café vagy Tilos stb....

Kérdem Én akkor a vidéki parasztnak (Én) maradjon a tömegzene, és a csámcsogás? :x
Ühümm.

Viszont megvan a lehetőséged, hogy fogd a kis puttonyod és felköltözz. :D
Természetesen kizárólag a jobb rádiós kínálat miatt.
 #56379  Szerző: Gabeedj

Gyurii jogos az érvelésed!!A vidéki tahók nőjenek fel Classon és Neon,itt ott Rádió 1en??Isten ments.Bár ez felé hajazunk eléggé ...sajnos.....
 #56376  Szerző: Gyurii91

Úgy birom, hogy aki "szidja" az pesti, és naívan beírja, hogy marad a café vagy Tilos stb....

Kérdem Én akkor a vidéki parasztnak (Én) maradjon a tömegzene, és a csámcsogás? :x
 #56375  Szerző: Pasa

Zeegee22 írta:Csak kérdezem, hogy a többi rádióadókat kikről neveznék el? Vagy azoknál maradna a jelenlegi felállás?
Nem is rossz ötlet. Pl.: 96.4 Széchenyi, 88.1 Rákóczi, 103.9 Deák...
:hehe: :hehe: :hehe:
 #56368  Szerző: Cicoo

Zeegee22 írta: Nagyon jól tudom Én azt...pont azért kérdeztem, mert idáig csak a három főadóról esett szó, de hogy ha tényleg át/vissza keresztelik...akkor a többit is? Ezért a kérdés.
Én azt is kinézem belőlük, hogy "közszolgálatiasítják" a Petőfit, az MR4-7-nek pedig off.
 #56358  Szerző: Zeegee22

ravasz írta:Azért e hármon kívül volt még pár nagymagyar ám...
Zeegee22 írta:Csak kérdezem, hogy a többi rádióadókat kikről neveznék el? Vagy azoknál maradna a jelenlegi felállás?
Nagyon jól tudom Én azt...pont azért kérdeztem, mert idáig csak a három főadóról esett szó, de hogy ha tényleg át/vissza keresztelik...akkor a többit is? Ezért a kérdés.
 #56357  Szerző: ravasz

Azért e hármon kívül volt még pár nagymagyar ám...
  • 1
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • 561
  • 627