Pasa írta:Oké, kozmetikázzák, de ne vegyék el a mostani zenéket. Vidéken egyetlen normális zenei rádió. Persze a 2000emberhez szóló legjobb lefedettségű MR3 marad ahogy van, pedig megkockáztatom azt kellene kicsit reformálni.Gyurii91 írta:Hát, ha visszaáll megkockáztatom a mostani hallgatóság 95%-a nem fogja hallgatni (köztük én se).Így igaz, viszont megkockáztatom, hogy az előző hallgatóság 95%-a meg hallgatni fogja (köztük én is).
Már megbeszéltük egy párszor, hogy a Petőfi jelenleg csak egy bizonyos - vékony - rétegnek szól, márpedig országos frekvencián rétegrádiót üzemeltetni pazarlás. Pláne közpénzből, amiben pl. az én pénzem is benne van, pedig nem kérdeztek meg, milyen rádiót csináljanak belőle.
Persze ne jöjjön vissza maradéktalanul a régi, de ezzel az újjal azért már kezdeni kellene valamit.
Gyurii91 írta:Hát, ha visszaáll megkockáztatom a mostani hallgatóság 95%-a nem fogja hallgatni (köztük én se).Így igaz, viszont megkockáztatom, hogy az előző hallgatóság 95%-a meg hallgatni fogja (köztük én is).
pébégáz írta:Ha bármi beleszólást engednek a hallgatóknak (többségének), akkor NEO FM sorsára fog jutni.Gyurii91 írta:A betelefonálósdival tömeg rádió lenne. Mindig azokat a zenéket kérnék, ami tömegszemét...Nem lesz tömegszemét, ha nem csinálnak kívánságműsort. Ha tematikus zenei műsorok lennének,akkor mindenki megtalálná a saját ízlésének nagyjából megfelelő műsort. Azt kéne elérni, hogy a slágerrádiós számokat ciki legyen hallgatni.
Max. ha hall egy ismeretlent, és megjegyzi a címét. (pl. Kosheen-Hide U)
Fifa 2003-ból ismerős volt...
Gyurii91 írta:A betelefonálósdival tömeg rádió lenne. Mindig azokat a zenéket kérnék, ami tömegszemét...Nem lesz tömegszemét, ha nem csinálnak kívánságműsort. Ha tematikus zenei műsorok lennének,akkor mindenki megtalálná a saját ízlésének nagyjából megfelelő műsort. Azt kéne elérni, hogy a slágerrádiós számokat ciki legyen hallgatni.
Max. ha hall egy ismeretlent, és megjegyzi a címét. (pl. Kosheen-Hide U)
Fifa 2003-ból ismerős volt...