Sziasztok
Nagyon régen sokat kísérletezgettem egy kisrádióval, és emlékszem hogy az antennájára rézszálas vezetéket csavartam, és a vezeték nagyon megerősítette a sugárzást, el se akartam hinni, hogy szinte az összes helyi adót befogtam.
Reggelente, meg esténként pl nagyon simán jött ilyen módszerrel az akkor még danubius rádió, asszem hogy a komádi frekvencia, meg a pesti is.
Ezzel kapcsolatban azt szeretném megkérdezni, hogy ilyen rézszálas vezeték módszerrel el lehet azt érni, hogy a pesti class-t simán tudjam venni egész nap? Mert szerintem már csongrád körül már be lehet fogni elég jól a pesti frekvenciát, mert a sugárzása majdnem eléri az említett várost. Az a baj hogy ezt csak tippeltem a térkép alapján.
Itt ahol lakom, pl reggelente se tudom befogni stereo minőségbe a classt, mert elég messze van a komádi, a kékesi, meg a pesti adó torony is. Ja meg Szeged is itt van, de ez se igazán elfogadható minőségben jön.
Bocsánat ha értetlenül írtam, csak ezt megakartam osztani, és kíváncsi vagyok a véleményekre.