RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#71102  Szerző: chromsix

Ez nem is volt kérdés, ugyanakkor a nemzeti irány egy országos "állami" rádiónál nagyon is elvárható. Szerintem.
 #71090  Szerző: DWC

Én nem emlékszem olyan kérdésre, hogy legyen nemzeti a média. Csak nekem hagy ki az agyam? :stare:
A hazai közszolgálati média hatalmas átalakuláson megy keresztül. Roppant nehéz dolga van annak, aki át akarja formálni, nemzetibbé akarja tenni. Ez a cél, erre szavazott az ország többsége.
 #71081  Szerző: chromsix

"Roppant nehéz dolga van annak, aki át akarja formálni, nemzetibbé akarja tenni" nem az, csak hozzáértő ember szükséges.
 #71075  Szerző: LuciFerko

PooLee írta:Márpedig nem a tévéről beszél...
A hazai közszolgálati média hatalmas átalakuláson megy keresztül. Roppant nehéz dolga van annak, aki át akarja formálni, nemzetibbé akarja tenni. Ez a cél, erre szavazott az ország többsége.
:vomit:
ákos, kormorán egész nap? :S
 #71074  Szerző: PooLee

Márpedig nem a tévéről beszél...
:vomit:
 #71001  Szerző: chromsix

"Alapos változásokat ígér a Petőfi rádió intendánsa..." -remélem nem a rádióra érti a kócoska.
 #70954  Szerző: Gabeedj

Azért bízzunk benne,hogy ezt az egyet nem fogják porig alázni és hallgatható lesz ,marad az Mr 2.Ha valóban Lady Gagák mennének rajta,ááh ilyet ne is mondjon senki,viccnek is rossz...
 #70932  Szerző: PooLee

Egyébként elvitatkozgathatunk ezen, nem tudom, jutnánk-e valamire... de tény, hogy pl. admin, sok igazság van abban is, amit írsz! Az én egyetlen bajom: megszűntették lényegében az egyetlen olyan rádiót, ami azoknak az embereknek készült, akiknek tényleg számít, hogy milyen zene szól a hangszóróból. (én ilyennek tartom magam) És semmi ellenvetésem az ellen, hogy kereskedelmi rádió-kópiákat hozzunk létre, sőt, tőlem játszhat egész nap magyar nótákat is. Csak ettől még tény marad, hogy nincs hova hangolnom a magyar éterben, és ezzel úgy vélem, nem vagyok egyedül. Azt pedig ne mondja senki, hogy ha én mondjuk a Groove Armada legutóbbi számait akarom hallgatni, vagy mondjuk a Foo Fighters friss slágerét hallgatnám szívesen, az olyan extra, elvont, egyedülálló kívánság. Máshol mindenhol van ilyen rádió (így hát kénytelen vagyok azokat hallgatni), csak így a gyönyörű magyar nyelvet nem tudom élvezni mellette. Nem az én hibám.
 #70931  Szerző: PooLee

Áháá, kitűnő meglátás: mivel (állítólag) nem játszanak SP-t a kereskedelmiek (én nem tudom, bevallom), ha a "Petőfi rádió" így tesz majd, teljesen közszolgálatinak mondhatja majd magát, mivel ő bevállalja! :D
  • 1
  • 479
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 627