Kár, hogy anno elszúrta a Partner Rádió... valami kavarás volt, indulás előtt kiszállt a kitalálója, vagy nem tudom. De a lényeg, hogy nem úgy alakult, ahogy tervezték. Ennek ellenére egy kifejezetten egyedi és színvonalas rádió lett belőle (több neves színész vezetett ott műsort, de pl. Veres Dóri is, aki a rádiócafé egyik legjellegzetesebb hangja volt). Sajnos nem tudtam mindig figyelemmel követni, de egyszercsak megszűnt minden műsor (így az okát nem tudom), és ugyanaz a zenei lista szólt újra és újra sok-sok héten át. Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezhet. Aztán egyszercsak újraindult. Lecserélődött a zenei lista, ám továbbra is ugyanaz ment újra és újra és újra. Ugyanabban a sorrendben. Még a szignálok is. Azóta sem értem. De ez már nem is volt az igazi. Aztán egyik napról a másikra a Juventus szólalt meg a frekin. A további történetét pedig már ismerjük. A lényeg: ha a Partner kicsit összeszedettebb lett volna, és nyomtak volna egy erős marketinget, lehetett volna belőle valami. Meg talán sosem előzi a Gongot, de akkora részt legalább szakíthatott volna mint a Plusz a 88-cal szemben Szegeden. Az egyik kedvenc rádiós jelenségem volt Magyarországon a Partner. Bár - mint írtam - a legelképesztőbb dolgokat is ők produkálták egyúttal.