RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#82210  Szerző: ceve

mimi írta:Meg főleg, hogy Gergely...
OFF: pedig a biztonság kedvéért még rá is gugliztam küldés előtt, melyikük a színész és a zenész, erre nem elrontom :gülü:
 #82195  Szerző: Attis

Ezen a héten észrevehető a "megújulás" jele: minden második szám magyar. Ami nem is lenne baj... De nagyon-nagyon kevés minőségi "magyar" zene van.
 #82181  Szerző: mimi

Meg főleg, hogy Gergely...
 #82170  Szerző: markfelt

ceve írta:Eddig kellemes csalódás nekem Koltay Gábor: a nemzetirockosításról szóló kezdeti hírek ellenére a köztudottan nemgój Geszti Péter új számait is játssza a Petőfi.
Főleg, hogy már nincs ott.
 #82167  Szerző: ceve

Eddig kellemes csalódás nekem Koltay Gergely: a nemzetirockosításról szóló kezdeti hírek ellenére a köztudottan nemgój Geszti Péter új számait is játssza a Petőfi.
 #82056  Szerző: Zoey

LewyDee írta:kíváncsi vagyok lesz használják e majd úgy ezt a logót hogy a Petőfi felirat nagyobb lesz mint az MR2 logó:DDD

Amúgy teljesen elhibázott ez a promó. Szerintem ez egy teljes struktúra váltás előszele, megfigyelhető a szignálokban is hogy már nem mindig hangzik el a "nagyon zene". Úgy érzem hiogy vissza lesz teljesen hangolva a rádió 2014ig a 2007 előtti időszakra és ez a gáz

Kezd elfáradni a fiatalosság sajnos.

vissza Suchot!:)
Azt nyilatkozták, a fiatal felnőtteket célozzák meg ez után is. A Kossuth gyorsabb, pörgősebb lesz, akár beszédtempóra vonatkoztatva is. A Bartók a közönség felé nyit. Hogy ez alatt mit értenek, jó kérdés.
 #82054  Szerző: LewyDee

kíváncsi vagyok lesz használják e majd úgy ezt a logót hogy a Petőfi felirat nagyobb lesz mint az MR2 logó:DDD

Amúgy teljesen elhibázott ez a promó. Szerintem ez egy teljes struktúra váltás előszele, megfigyelhető a szignálokban is hogy már nem mindig hangzik el a "nagyon zene". Úgy érzem hiogy vissza lesz teljesen hangolva a rádió 2014ig a 2007 előtti időszakra és ez a gáz

Kezd elfáradni a fiatalosság sajnos.

vissza Suchot!:)
 #82052  Szerző: markfelt

Fácsebúk.
 #82051  Szerző: Zoey

És ezt a plakátot hol találtad? Gondolom ott meg lehet nézni a tv-műsorokhoz készülteket is. Kíváncsi vagyok, mikor és hol találkozok ezekkel az utcán.
 #82049  Szerző: markfelt

Zoey írta:
admin írta:Egyébként furcsa, hogy a régi, 4 éves logót használják. Ez azóta már változott, talán 3 éve. Ha megnézitek, az mr2.hu-n kicsit más, ami kint van.
Én nem látok semmilyen különbséget! :lol:
Nekem inkább az a fura, hogy az mr-es logókat használják, és nem csináltak újat, amiben ez nem szerepel. Mert ez így furcsa, hogy a logóban benne van az mr, de a névben nem.
De csináltak, láttam, csak nem azt használják. :)
Jobb is.

Egyébként a különbség a "Petőfi" felirat nagysága.
  • 1
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 448
  • 626