RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#82289  Szerző: PooLee

Akármikor is, a rádió történetének egyik legjobb döntése volt!
 #82286  Szerző: LewyDee

admin írta:
ceve írta:Eddig kellemes csalódás nekem Koltay Gábor: a nemzetirockosításról szóló kezdeti hírek ellenére a köztudottan nemgój Geszti Péter új számait is játssza a Petőfi.
Főleg, hogy már nincs ott.
Mikor dobták ki Koltayt?
 #82253  Szerző: Gabeedj

Példát vehetnének a nagy rádióink a Petőfiről.Vannak más dalok is a világban mint amit ők játszanak.Pl nekem nagyon jól esik ,ha hallom The Prodigy - Out Of Space,Muse, vagy éppen Moby ,Neo dalokat.A hallgatottsági adatok a Classt igazolják ,de szerintem a Petőfi hallgatottsága sokkal stabilabb,még ha kevesebb is jóval.
 #82233  Szerző: bukkfa24

Fura egy helyzet,hogy nem és nem akarják visszaállítani a sportközvetítéseket a Petőfi Rádióban.Heti 4-6 órát vehetnének igénybe úgy általában a helyszíni sportközvetitések,ami oly csekély a 168 órához képest,amennyi órából áll a hét.Ennyit még a legádázabb zenekedvelők is kibírhatnak minden káros következmény nélkül,legfeljebb átkapcsolnak ilyenkor más zenei frekvenciára.Vagy tegyék át a sportműsorokat a Kossuthra,mert a RégióRádión sehogy sem jó,mert a vételi viszonyok silányak,idegesitők,csapnivalók,rondák,tűrhetetlenek,megalázóak,stb,sorolhatnám tovább a jelzőket.Szégyen,hogy 2011-ben ilyen jelzőket kell írni a rádiós vételi állapotokról.
 #82232  Szerző: markfelt

djlacee írta:Biztos poposabb kezd lenni? Nem inkább tartják az eddigi szintet, csak a többi hazai rádió kezdi bevenni ezeket a zenéket is? Végülis a MR2 már elejétől fogva ad olyan dalokat, melyek külföldön simán beférnek egy CHR rádióba, itthon viszont csak "A Petőfi" merte játszani (idáig)
Egy-két "mainstream előadó" "underground dalát" eddig is be-betették, de azért pl egy Rihanna / Eminem - Love The Way You Lie biztos, hogy nem fért volna bele. Most igen.
 #82230  Szerző: djlacee

Biztos poposabb kezd lenni? Nem inkább tartják az eddigi szintet, csak a többi hazai rádió kezdi bevenni ezeket a zenéket is? Végülis a MR2 már elejétől fogva ad olyan dalokat, melyek külföldön simán beférnek egy CHR rádióba, itthon viszont csak "A Petőfi" merte játszani (idáig)
 #82229  Szerző: LuciFerko

- Rúzsa Magdi - Gábriel
:gülü2:
 #82228  Szerző: csadam

admin írta:Én inkább azt vettem észre, hogy tovább "poposodik" a Petőfi:

Az elmúlt napon többek között:
- Sugababes - Overload
- Ákos - A fénybe nézz
- U2 & Mary J Blige - One
- Milow - Ayo Technology
- Foster The People - Pumped Up Kicks
- Robbie Williams - Feel
- Kanye West - Love Lockdown
- Martin Solveig & Dragonette - Hello
- Hercules & Love Affair - Blind
- Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Hearts
- 2Pac - California Love
- Compact Disco - Feel The Rain
- Madcon - Beggin'
- Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie
- Jessie J. & B.O.B. - Price Tag
- Duck Sauce - Barbra Streisand
- Robbie Williams - Lovelight
- Tankcsapda - Új nap vár
- Neo - Change
- Adele - Set Fire To The Rain
- Rúzsa Magdi - Gábriel

Az 50% magyarzene-arány év eleje óta megvan és szerintem van annyi jó magyar zene, amivel ezt az arányt teljesíteni tudják úgy, hogy a színvonal ne romoljon.
Nem rossz a kínálat! :) Amikor odakapcsolok, akkor mindig olyan zene megy, amiről azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák...
 #82226  Szerző: markfelt

Én inkább azt vettem észre, hogy tovább "poposodik" a Petőfi:

Az elmúlt napon többek között:
- Sugababes - Overload
- Ákos - A fénybe nézz
- U2 & Mary J Blige - One
- Milow - Ayo Technology
- Foster The People - Pumped Up Kicks
- Robbie Williams - Feel
- Kanye West - Love Lockdown
- Martin Solveig & Dragonette - Hello
- Hercules & Love Affair - Blind
- Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Hearts
- 2Pac - California Love
- Compact Disco - Feel The Rain
- Madcon - Beggin'
- Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie
- Jessie J. & B.O.B. - Price Tag
- Duck Sauce - Barbra Streisand
- Robbie Williams - Lovelight
- Tankcsapda - Új nap vár
- Neo - Change
- Adele - Set Fire To The Rain
- Rúzsa Magdi - Gábriel

Az 50% magyarzene-arány év eleje óta megvan és szerintem van annyi jó magyar zene, amivel ezt az arányt teljesíteni tudják úgy, hogy a színvonal ne romoljon.
  • 1
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 626