Bence sztem ne erőlködj, nincs igazad, csak elásod magad.
Megyek megeszem nyersen a krémet!
Snake írta:Mi olyan szerepelt a pályázatban, ami miatt a többi konkurenssel nem vehette fel a versenyt a Klubrádió?Bence írta:Sziasztok srácok!Arról beszélünk drága, h a pályázatot úgy írták ki, h csak a vesztest lehetett tudni nem a nyertest.bocs.miről beszélünk?
Én még mindig nem értem a problémát. Az nyer aki a legjobb ajánlatot teszi. Ez nem a Klubrádió volt. Miről beszélünk?
Bence írta:Sziasztok srácok!Arról beszélünk drága, h a pályázatot úgy írták ki, h csak a vesztest lehetett tudni nem a nyertest.bocs.miről beszélünk?
Én még mindig nem értem a problémát. Az nyer aki a legjobb ajánlatot teszi. Ez nem a Klubrádió volt. Miről beszélünk?
Bence írta:Sziasztok srácok!Szerintem a gond, hogy a másik frekit se kapják meg, amit elvileg megnyertek tavaszzal és aztán még se kaptak meg.
Bence írta:Sziasztok srácok!Igen, ez is igaz.
csadam írta:Nem nagyon szólhat bele egy NATO által odarakott, katonai műsorba.admin írta:...Úgy odatették az Amcsik Pápára az AFN-t, hogy a Médiatanácsot meg sem kérdezték. Ráadásul nem is tehet a magyar hatóság semmit.Miért?