RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87694  Szerző: Gabeedj

Torz a médiapiac Mo-on elég régóta.
 #87691  Szerző: Attis

Vállalok egy hatalmas hátsón billentést Admin részéről...
Eddig nem szóltam bele a vitába. Ezután se fogok.
Már korábban is jeleztem, a Klub tuti halott. Megtörtént. Nem lepődtem meg. Csak szomorú lettem.
Viszont azt gondolom... És hogy írjam körül a dolgokat... Szóval az aktuális narancsunknak megéri ez a cirkusz. Lesz még tüntetés a Klubért. Nem egy még húsz is. "Majd megunják"--klasszikust idézve. :És meg fogják unni. Marad egy teljesen torz médiapiac. Ahol szabad hírt hamisítani, ahol szabad cenzúrázni.
 #87679  Szerző: PooLee

Ha hülyének tettetjük magunkat, akkor valóban elmondható, hogy az érdemelte a frekvenciát, aki megkapta. Száz százalékban megegyezik a szituáció a Sláger és Danubius frekvenciáinak pártokhoz játszásának esetével. Sőt, számomra kifejezetten nagy a hasonlóság a közbeszerzésekhez: valaki alapít gyorsan egy céget/konzorciumot, aláajánl mindenkinek valami baromi irreális vállalással. Megnyeri. Éveket csúszik. Közben csődbe megy. Csapnivaló munkát hagy maga után.
 #87669  Szerző: RadiosJani

Bence írta:
Snake írta:
Bence írta:Sziasztok srácok!
Én még mindig nem értem a problémát. Az nyer aki a legjobb ajánlatot teszi. Ez nem a Klubrádió volt. Miről beszélünk?
Arról beszélünk drága, h a pályázatot úgy írták ki, h csak a vesztest lehetett tudni nem a nyertest.bocs.miről beszélünk?
Mi olyan szerepelt a pályázatban, ami miatt a többi konkurenssel nem vehette fel a versenyt a Klubrádió?
Egy frekvencia nem hitbizomány. Még tüntetést is szerveznek... Mintha csak az övék lehetne. Pont ezt csinált a Sláger is. Tetszettek volna több pénzt ajánlani a konkurenseknél.
Jó azért azt sincs rendben hogy a Pénz vagy a politika a döntő egy rádió sorsában,
A pályázatot mindegy hogy írták ki mert a Klubrádió is megfelelt rajta. Csak kevesebbet ajánlott.
Ez van. ...amelletthogy egyetértek Bencével...
 #87668  Szerző: Snake

asr27 írta:
Snake írta:Bence sztem ne erőlködj, nincs igazad, csak elásod magad.
Szerintem meg teljesen igaza van!
Jól van akkor, büszkék lehettek magatokra.
 #87664  Szerző: asr27

Snake írta:Bence sztem ne erőlködj, nincs igazad, csak elásod magad.
Szerintem meg teljesen igaza van!
 #87662  Szerző: Snake

Bence sztem ne erőlködj, nincs igazad, csak elásod magad.
 #87650  Szerző: mimi

Ha már pályázat:

"A Pályázati Felhívás célja, hogy a Médiatanács biztosítsa a Budapest 95,3 MHz médiaszolgáltatási lehetőséggel, mint állami tulajdonnal való felelős, rendeltetésszerű, hatékony gazdálkodást, és hogy a médiaszolgáltatás hozzájáruljon a rádiós piac sokszínűségének megteremtéséhez, illetve fenntartásához, valamint, hogy elősegítse működésükben kiszámítható és stabil rádiók piacra lépését vagy piacon maradását, továbbá, hogy a médiaszolgáltatásban annak tájékoztató, szórakoztató és zenés- figyelemmel a magyar zenei kvóták teljesülésére - jellege mellett a vételkörzettel kapcsolatos helyi információk, értékek kifejezésre jussanak, bemutatásra kerüljenek."

Végülis nem tudom, mi biztosabb, ezt a kérdést már a Sláger és a Danubius idején is fel lehetett volna tenni - egy cég, ami már bejáratott, működő és fizet x millió forintot, vagy egy idén megalakult, aki beígért x-szer 1,5 millió forintot, aztán bukdácsol a maga anyagi problémáival (lásd pl. Neo).

Ja, és erre már nem is tudom, mit mondjak:

"a zenei műsorszámok aránya a teljes műsoridő
60 százaléka felett 10 pont
40 százaléka felett 60 százalékáig 7 pont
20 százaléka felett 40 százalékáig 4 pont
20 százalékáig 0 pont"
 #87649  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92