RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#8886  Szerző: rsite1

mg írta:nemrég még más véleményed volt, de egyébként szerintem is :)
Ja, csak közbe belegondoltam. :idea:
 #8878  Szerző: LuciFerko

LewyDee írta:Az RDS:
_ _MR2_ _ _
_PETÖFI_

ismét !
itt még csak MR2
 #8875  Szerző: mg

MikySoft írta:Én személy szerint a Petőfi névnek jobban örülnék. Úgyis sokan így emlegetik, még a fiatalok is.
nemrég még más véleményed volt, de egyébként szerintem is :)

kossuth - emeregy
petőfi - emerkettő
bartók - emerhárom

mindből az első verzió hangzik jobban... a kettő kombinálásától meg falra mászok, főleg amikor a bemondók is belekavarodnak, mint pl "legközelebb 14 órakor hallhatnak híreket itt az emeregykossuthrádióban, a következő fél óra az irodalomé itt az emeregykossuthrádióban"
 #8873  Szerző: tomee

Csak a Petőfi nem olyan "trendi". Bár hozzátenném, hogy ha jól össze lenne rakva az adó, a legkevésbé se érdekelne, hogy mi a neve. Csak nekem valahogy nem fekszik, hogy Kosheen után beraknak egy Balcan Fanatic-ot, utána meg egy Gwen Stefani-t.
 #8871  Szerző: rsite1

De akkor miért nem lett simán Petőfi Rádió. Ez az MR2-zés gáz. Vagy legyen MR2, vagy Petőfi. Szerintem.
Én személy szerint a Petőfi névnek jobban örülnék. Úgyis sokan így emlegetik, még a fiatalok is.
 #8870  Szerző: tomee

A műsorstruktúrával meg a zenékkel kéne inkább foglalkozni, nem ilyen fa**ságokkal...
 #8869  Szerző: tomee

Hát igen, az ország tele van eget verő problémákkal :) Most sokkal jobb lesz, hogy visszarakták a "Petőfi" nevet :)
 #8868  Szerző: LewyDee

Az RDS:
_ _MR2_ _ _
_PETÖFI_

ismét !
 #8737  Szerző: mg

LewyDee írta:vizállásjelentéstől a cigányzenén át a szarrá ismételt kabarékig
én se ezekért szerettem, de sokminden volt rajta, ami hiányzik.
  • 1
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 618
  • 625