Sopronban is
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
MikySoft írta:Kab-hegyen újra __MR2___ / _PETOFI_ a PS.szentes is, már délután is az volt (nem tudom, mikor váltottak, de akkor már figyeltem)
LuciFerko írta:az én köreimben a petőfi a legnépszerűbb.djlacee írta:dettoés ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztályÉn a saját környezetemből tudom, hogy nincs szükségük rádióra, nem érdekli őket, telón, mp3-4 lejátszón van zene, max kocsiban hallgatnak rádiót, akkor is DANUBIUS -t... sajnálatos
djlacee írta:dettoés ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztályÉn a saját környezetemből tudom, hogy nincs szükségük rádióra, nem érdekli őket, telón, mp3-4 lejátszón van zene, max kocsiban hallgatnak rádiót, akkor is DANUBIUS -t... sajnálatos
és ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztályÉn a saját környezetemből tudom, hogy nincs szükségük rádióra, nem érdekli őket, telón, mp3-4 lejátszón van zene, max kocsiban hallgatnak rádiót, akkor is DANUBIUS -t... sajnálatos
tomee írta:még akkor sem, ha a BBC Radio1 ezt csinálja."kicsit" több tartalommal és profibban, tegyük hozzá, nem nulla ráfordítással akarják megváltani a világot.