Miért lett kevesebb az utas?
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
LuciFerko írta: Nem beszélve arról, hogy időben le tudják-e állíttani a következő szerelvényt.Erre talán kisebb az esély, szerintem addig a következő vonat nem kap zöldet az állomáson, míg legalább az előző vonat be nem ért a következő megállóba.
mlaszlo írta:Nem beszélve arról, hogy időben le tudják-e állíttani a következő szerelvényt.admin írta: Semmilyen. Az ablakokon sztem nem tudsz kijutni, mert annyi hely nincs + kb 1,5 méterrel vagy a sínek felett.Ha ki is jutsz, akkor is segítség nélkül onnan kimenekülni nem egyszerű. Ha nincs feszültségmentesítve a pálya, akkor ha rossz helyre lépsz áramütés érhet, a két sínszál között meg ahogy a Kontroll c. filmben is látható volt, keresztbe mindenféle vasak vannak. Sötétben menekülve szerintem ha ki is jut valaki, a pánikban egymást taposnák az emberek.
A kocsi elején-hátulján vannak zárt ajtók, de mire azt egyenként kinyitná a metróvezető, már megmurdelt mindenki.
Talán az első és az utolsó kocsiban többek kicsivel a túlélési esélyeid a 0-nál.
admin írta: Semmilyen. Az ablakokon sztem nem tudsz kijutni, mert annyi hely nincs + kb 1,5 méterrel vagy a sínek felett.Ha ki is jutsz, akkor is segítség nélkül onnan kimenekülni nem egyszerű. Ha nincs feszültségmentesítve a pálya, akkor ha rossz helyre lépsz áramütés érhet, a két sínszál között meg ahogy a Kontroll c. filmben is látható volt, keresztbe mindenféle vasak vannak. Sötétben menekülve szerintem ha ki is jut valaki, a pánikban egymást taposnák az emberek.
A kocsi elején-hátulján vannak zárt ajtók, de mire azt egyenként kinyitná a metróvezető, már megmurdelt mindenki.
Talán az első és az utolsó kocsiban többek kicsivel a túlélési esélyeid a 0-nál.
admin írta: Azért egy égő buszból vagy villamosból könnyebb kimenekülni, mint egy égő metrókocsiból 2 állomás között, koromsötétben, a földfelszín alatt.Ebben igazad van.
LuciFerko írta:Amúgy a szerelvény és az alagút fala közt mekkora a távolság? Teszem azt ha tényleg kigyullad a metró 2 állomás között, akkor milyen menekülési lehetőségek vannak?Semmilyen. Az ablakokon sztem nem tudsz kijutni, mert annyi hely nincs + kb 1,5 méterrel vagy a sínek felett.
mlaszlo írta:Azért egy égő buszból vagy villamosból könnyebb kimenekülni, mint egy égő metrókocsiból 2 állomás között, koromsötétben, a földfelszín alatt.LuciFerko írta:Nincs már túlparázva a dolog?Szerintem nincs, annyira el van hanyagolva a 3-as metró, hogy tényleg csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baj, az egyre többszöri leállás is erre utal. Valamint amikor begurul az állomásra egy olyan szerelvény, amin már több a rozsda, mint a festék, akkor arra nem száll fel már nyugodt szívvel az ember. Menet közben is úgy dobálnak a kocsik, hogy azt várja az ember, mikor ugrik le a pályáról.
Bár a felszíni közlekedésnél sem jobb a helyzet.
LuciFerko írta:Nincs már túlparázva a dolog?Szerintem nincs, annyira el van hanyagolva a 3-as metró, hogy tényleg csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baj, az egyre többszöri leállás is erre utal. Valamint amikor begurul az állomásra egy olyan szerelvény, amin már több a rozsda, mint a festék, akkor arra nem száll fel már nyugodt szívvel az ember. Menet közben is úgy dobálnak a kocsik, hogy azt várja az ember, mikor ugrik le a pályáról.