RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#90792  Szerző: szemilan

mihalylovics írta:
olvaso1 írta:60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
Ez az első adás volt, még várd ki a végét! :) Amúgy nem volt egy rossz műsor, lehet, hogy állandó hallgató leszek :)
Nem volt rossz, szerintem se, csak túl tömörnek tűnt nekem. És úgy a felénél úgymond belefáradtam és elkezdtem másra koncentrálni. Neház 60 percen keresztül lekötni az embert.
 #90789  Szerző: mihalylovics

olvaso1 írta:60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
Ez az első adás volt, még várd ki a végét! :) Amúgy nem volt egy rossz műsor, lehet, hogy állandó hallgató leszek :)
 #90783  Szerző: tom1208

Vagy miért nem veszik fel előre, leadnák 20tól 22ig, és mehetnének a 80',90'es zenék közben!? :)
 #90782  Szerző: Glenn

LewyDee írta:Amúgy sanszos hogy az jön itt a 2.kerületben:))
Na, akkor már tudom, hogy én is mit fogtam reggel a 89,6-on. :yes:
 #90780  Szerző: szemilan

60 perc folyamatos beszéd...nem sok ez így kicsit? Valami megszakítás, vagy valami? Szerintem félnél egy zene beleférne.
 #90769  Szerző: db81

olvaso1 írta:Budapesti arcok, Fehér Mariann. Erre kíváncsi vagyok. Lehet fel is veszem az első adást. :)
Érdemes, Monspart Sarolta szenzációs személyiség :) Ezt tapasztalatból tudom :).
 #90768  Szerző: szemilan

Budapesti arcok, Fehér Mariann. Erre kíváncsi vagyok. Lehet fel is veszem az első adást. :)
 #90764  Szerző: mihalylovics

Erről van szó! Szóval ezért is mondom ha ezeket a dalokat beszórja, sőt még a 80-as 90-est hozzácsapja, akkor talán talán megmarad egy két ember a rádió mellett!
Mint például én is. Na jó, hallgatok 100 másik adót is, de a Juventusztól sem pártolok el. Dunakeszin lakom, úgyhogy nekem mindegy hogy 89.5 vagy 103.9, Keszi és Fót között jön ez is, még a s*aros MP4-es rádión is, úgyhogy jó lesz ez is :) Nekem a reggeli műsor speciel tetszik, mert nem az a szenzációhajhász, erőszakos, arrogáns, agresszív, mint például a Morning Show. Ja, és nincs tele reklámmal és több a zene! Ezt az előbb említett 2 műsorból hiányolom nagyon. Tehát nekem ezért jön be a Juventus Reggel. Akárki is vezeti.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 260