és 2-3 zenével nyugodtan megszakíthatnák, legalább a riportalany is pihen egy picit....
mihalylovics írta:Az azonban dícséretes, hogy 21-23 között a Juventusz Rádió a magyar zenéket állítja előtérbe. És amúgy a Budapesti arcok c. dumaműsor is tetszett, legalábbis nekem. Hiába nincs zene, ez ilyen "nyugis műsor", ami számomra vacsora alatt, az igencsak bóvli konyhai rádión hallgatva tökéletes.Én a helyükbe 15 percenként egy lassabb zenével, ami akár lehetne valami pesti előadó is, megszakítanám. Sajnos az ember este már nincs olyan agyi állapotban, hogy 1 órán keresztül oda tudjon koncentrálni.
ceve írta:Jó műsor volt nyolctól, nagy részét hallgattam. De hadd legyek kicsit ünneprontó.Jogos a kifogás, viszont ez az időszak, ami rádiózás szempontjából már nem csúcsidőszak, viszont a vállalt közszolgálati tartalmakra még alkalmas/korrekt hely. Sajnos, nem sajnos, szinte minden rádió ezt játssza, hogy a közszolgálati tartalmakat estére rakja. A pofátlanabban nem estére, hanem éjfél utánra teszi, amikor a legalacsonyabb a hallgatottság. Ilyen szempontból a rádió már erősen inkorrekt a Médiatanács felé
Eddig ha este 8 után utaztam haza a BKV-n, nagyrészt Rádió1-et hallgattam. Ha nemszeretem szám ment épp, átkapcsoltam Juventusra vagy Face-re.
Nézzük, miből lehet mától válogatni este 8 és 9 között:
Rádió1 - OFF
Face - OFF
Juventus - duma
Class - duma
Neo - duma
Ebben a sávban tehát néhány hét alatt 3-mal csökkent a zenés programok száma - lényegében a Petőfi maradt egyedül, ahol 8 és 9 között hosszú megszakítások nélküli könnyűzenei műsort lehet hallgatni.
Pihe írta:http://www51.zippyshare.com/v/48684595/file.html Aki esetleg lemaradt erről a műsorról.