RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#92760  Szerző: Ivoa

DRoland írta:máris összedőlt a világ
Azért ez erősen túlzó megjegyzés. (most általában értve)
 #92753  Szerző: ceve

Ivoa írta:A Juventus esete meg ezt jól példázza: már alig van egy-egy ember a régiek közül, de a törzsközönség kitartott mellettük.
OFF

A jelenség mindenképp létezik, de a hallgatottsági felmérések szerint nem tömeges. A teljes lakosságon belül most nagyon jól teljesít a Juventus, de minél fiatalabb a célcsoport, annál jobban gyengül. Ez azt jelenti, hogy fiatal törzshallgatók jórészt eltűntek, viszont a 40-50-60 korosztályban a kereskedelmi csatornák között vételkörzeten belül toronymagas első, de talán még a Kossuthot is veri.
 #92751  Szerző: DRoland

De azt ne feleljtsétek el, hogy a Rádió 1 csak a 103.9-et vesztette el (és máris összedőlt a világ, mert Pest nélkül halott minden, vidék meg le van sajnálva...), a Sláger és a Danubius az összeset (országos freki csomag!), nem szabad összekeverni. Ja és akik Slágeresek voltak nekik még mindig nincs alternatíva (Sztár FM vége, Juventus pici vételkörzet, maradnak a netrádiók, de ugye kocsiba nem egyszerű), hogy mit hallgasson, a Neo hát hogy is mondjam, közelébe sem ér...
 #92748  Szerző: Ivoa

bunyospityu írta:
Ivoa írta:
Attis írta: Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.
Tény, hogy nehéz a szitu, hiszen a 92,9 lehet, hogy kiesik a lehetőségek közül (azért a március 14-et várjuk meg), és a Médiatanácsnak sem biztos, hogy az az érdeke, hogy ráindítson egy baromi erős (és könnyen lehet, hogy legyőzhetetlen) konkurenciát a most induló és erősen pártfogolt Musicra.
Tény, hogy vannak még szabad frekik, és az is tény, hogy vannak egyéb megoldások is. Szvsz. nem gondolnám, hogy már temetni kellene a rádiót.

Temetni szerintem sem kellene. Ügyesebb fiúk a R1 tulajdonosai, mint a Slágeres, Danubiusos tulajok voltak.
Tulajdonosai .... ügyesebb fiúk... igen ez látszik is... :hit:
Annál csak ügyesebbek lehetnek, mint ahogy a Danubius/Sláger tulajdonosok hatalmas pereskedéssel és Mo. lejáratásával elérték, hogy egyik kormány se lássa őket soha többé itt szívesen.
 #92747  Szerző: bunyospityu

Ivoa írta:
Attis írta: Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.
Tény, hogy nehéz a szitu, hiszen a 92,9 lehet, hogy kiesik a lehetőségek közül (azért a március 14-et várjuk meg), és a Médiatanácsnak sem biztos, hogy az az érdeke, hogy ráindítson egy baromi erős (és könnyen lehet, hogy legyőzhetetlen) konkurenciát a most induló és erősen pártfogolt Musicra.
Tény, hogy vannak még szabad frekik, és az is tény, hogy vannak egyéb megoldások is. Szvsz. nem gondolnám, hogy már temetni kellene a rádiót.

Temetni szerintem sem kellene. Ügyesebb fiúk a R1 tulajdonosai, mint a Slágeres, Danubiusos tulajok voltak.
Tulajdonosai .... ügyesebb fiúk... igen ez látszik is... :hit:
 #92744  Szerző: Ivoa

Én sem éreztem. Nyilvánvalóan volt egy kis zavar délután amiatt, hogy Cooky nincs ott, és ezt nehéz elmondani. Na meg érdekes kérdés lesz, hogy mi lesz hétfőtől a Cooky Live Mix és a Cooky Show új neve. (Lehetne M.Gee Live Mix - ha ő maradt - meg Dj Attis Show :P)
Mellesleg ha a R1 talál egy francia sajtkészítőt, és felolvastat vele minden nap pár mondatot, szerintem lazán hozná a hallgatottságot - szerintem ott inkább az volt a lényeg, hogy egy akcentusos hangon mosolyogtak sokan.

A gond alapvetően az, hogy a négy frekvenciát (88.1, 98.6, 92.9, 96.4) nem egyszerre pályáztatták meg. Max. az "átkozott" 88.1-ért indulna a Face és a Rise, de ők nem igazán rúgnak labdába. A 88.1 és a 98.6 közül valamelyik biztosan a R1-é lenne: egyszerűen már nincsenek ellenfelek.

A R1 rendkívül erős ellenfele a Music FM-nek. Már csak azért is, mert - szerintem, bármennyire is rossz vagy jó is ezt leírni - az emberek elsősorban azt nézik, mi van a kocsi autórádiójára kiírva. (Ha a Class és a Neo Danubius és Sláger néven indult volna, nem lett volna ekkora hiszti :P) A Juventus esete meg ezt jól példázza: már alig van egy-egy ember a régiek közül, de a törzsközönség kitartott mellettük.

Az Autórádió megszerzése lehet még egy lehetőség, de akkor annak a fura vállalásait is legalább részben át kell venni. (Mellesleg szerintem elég jól meg lehet oldani, ki lehetne hirdetni FB-on, hogy ezeket miként lehet beépíteni a Bp-i adásba, biztosan sok ötlet lenne.) A német-angol hírek kivételével bármit be lehet tenni a műsorstruktúrába, mert ez a zenei választékot nyilván nem befolyásolja.

A Click esetében meg kell nézni, hogy nekik mennyit érhetne meg egy későbbi indulás. (Addig bérbe lehetne venni a frekvenciájukat, szerintem ezt annyira nem is kell promózni, mint most a Juventus teszi - a R1 szinte teljes hallgatótábora elérhető a FB-on.)

#92710  Szerző: Attis

gyattis írta:
ceve írta:
gyattis írta:Na, köszönöm szépen! :) Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is :) Tény, hogy nem beszéltem francia-magyarsággal :) Üdv, györkeattis
A budapesti frekivesztés óta nem hallgattam R1-et, tegnap viszont épp vételkörzetben jártam, és kíváncsi voltam, ki van bent Cooky helyett, és a stúdióban mennyire van megszűnés előtti hangulat.

Sajnos érezhető volt, hogy "valami nem olyan, mint régen"... és itt nem csak a megszokott műsorvezető hiányára gondolok (Cooky-t én személy szerint soha nem kedveltem). De ez teljesen érthető. :(
Ez nem olyan belebeszélős dolog? Azaz, ki akartad hallani azt a feelinget, és így ki is hallottad. Persze nem ellent akarok mondani, csak ... én máshogy éreztem :)
Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.
 #92708  Szerző: mxgiorgio

azért sok lehetőség már nem maradt a pesti folytatásra a 92.9 a klubrádió-é lesz,marad a 96.4 amit a click sztem elvisz talán a 98.6 lehet még Rádió 1 freki de márc7.sztem a Rádió 1 fekete napja
 #92706  Szerző: gyattis

ceve írta:
gyattis írta:Na, köszönöm szépen! :) Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is :) Tény, hogy nem beszéltem francia-magyarsággal :) Üdv, györkeattis
A budapesti frekivesztés óta nem hallgattam R1-et, tegnap viszont épp vételkörzetben jártam, és kíváncsi voltam, ki van bent Cooky helyett, és a stúdióban mennyire van megszűnés előtti hangulat.

Sajnos érezhető volt, hogy "valami nem olyan, mint régen"... és itt nem csak a megszokott műsorvezető hiányára gondolok (Cooky-t én személy szerint soha nem kedveltem). De ez teljesen érthető. :(
Ez nem olyan belebeszélős dolog? Azaz, ki akartad hallani azt a feelinget, és így ki is hallottad. Persze nem ellent akarok mondani, csak ... én máshogy éreztem :)
 #92704  Szerző: ceve

• 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 482