DRoland írta:máris összedőlt a világAzért ez erősen túlzó megjegyzés. (most általában értve)
DRoland írta:máris összedőlt a világAzért ez erősen túlzó megjegyzés. (most általában értve)
Ivoa írta:A Juventus esete meg ezt jól példázza: már alig van egy-egy ember a régiek közül, de a törzsközönség kitartott mellettük.OFF
bunyospityu írta:Annál csak ügyesebbek lehetnek, mint ahogy a Danubius/Sláger tulajdonosok hatalmas pereskedéssel és Mo. lejáratásával elérték, hogy egyik kormány se lássa őket soha többé itt szívesen.Ivoa írta:Tulajdonosai .... ügyesebb fiúk... igen ez látszik is...Attis írta: Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.
Tény, hogy nehéz a szitu, hiszen a 92,9 lehet, hogy kiesik a lehetőségek közül (azért a március 14-et várjuk meg), és a Médiatanácsnak sem biztos, hogy az az érdeke, hogy ráindítson egy baromi erős (és könnyen lehet, hogy legyőzhetetlen) konkurenciát a most induló és erősen pártfogolt Musicra.
Tény, hogy vannak még szabad frekik, és az is tény, hogy vannak egyéb megoldások is. Szvsz. nem gondolnám, hogy már temetni kellene a rádiót.
Temetni szerintem sem kellene. Ügyesebb fiúk a R1 tulajdonosai, mint a Slágeres, Danubiusos tulajok voltak.
Ivoa írta:Tulajdonosai .... ügyesebb fiúk... igen ez látszik is...Attis írta: Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.
Tény, hogy nehéz a szitu, hiszen a 92,9 lehet, hogy kiesik a lehetőségek közül (azért a március 14-et várjuk meg), és a Médiatanácsnak sem biztos, hogy az az érdeke, hogy ráindítson egy baromi erős (és könnyen lehet, hogy legyőzhetetlen) konkurenciát a most induló és erősen pártfogolt Musicra.
Tény, hogy vannak még szabad frekik, és az is tény, hogy vannak egyéb megoldások is. Szvsz. nem gondolnám, hogy már temetni kellene a rádiót.
Temetni szerintem sem kellene. Ügyesebb fiúk a R1 tulajdonosai, mint a Slágeres, Danubiusos tulajok voltak.
Attis írta: Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.Én sem éreztem. Nyilvánvalóan volt egy kis zavar délután amiatt, hogy Cooky nincs ott, és ezt nehéz elmondani. Na meg érdekes kérdés lesz, hogy mi lesz hétfőtől a Cooky Live Mix és a Cooky Show új neve. (Lehetne M.Gee Live Mix - ha ő maradt - meg Dj Attis Show
gyattis írta:Ezen a héten viszonylag sokat hallgattam a Rádió1-et, de nem éreztem ilyen hangulatot.ceve írta:Ez nem olyan belebeszélős dolog? Azaz, ki akartad hallani azt a feelinget, és így ki is hallottad. Persze nem ellent akarok mondani, csak ... én máshogy éreztemgyattis írta:Na, köszönöm szépen!A budapesti frekivesztés óta nem hallgattam R1-et, tegnap viszont épp vételkörzetben jártam, és kíváncsi voltam, ki van bent Cooky helyett, és a stúdióban mennyire van megszűnés előtti hangulat.Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is
Tény, hogy nem beszéltem francia-magyarsággal
Üdv, györkeattis
Sajnos érezhető volt, hogy "valami nem olyan, mint régen"... és itt nem csak a megszokott műsorvezető hiányára gondolok (Cooky-t én személy szerint soha nem kedveltem). De ez teljesen érthető.
ceve írta:Ez nem olyan belebeszélős dolog? Azaz, ki akartad hallani azt a feelinget, és így ki is hallottad. Persze nem ellent akarok mondani, csak ... én máshogy éreztemgyattis írta:Na, köszönöm szépen!A budapesti frekivesztés óta nem hallgattam R1-et, tegnap viszont épp vételkörzetben jártam, és kíváncsi voltam, ki van bent Cooky helyett, és a stúdióban mennyire van megszűnés előtti hangulat.Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is
Üdv, györkeattis
Sajnos érezhető volt, hogy "valami nem olyan, mint régen"... és itt nem csak a megszokott műsorvezető hiányára gondolok (Cooky-t én személy szerint soha nem kedveltem). De ez teljesen érthető.
gyattis írta:Na, köszönöm szépen!A budapesti frekivesztés óta nem hallgattam R1-et, tegnap viszont épp vételkörzetben jártam, és kíváncsi voltam, ki van bent Cooky helyett, és a stúdióban mennyire van megszűnés előtti hangulat.Ezen most meglepődtem, mert pont tegnap nem érzeztem, hogy enervált lettem volna. Egy csomó újdonságot játszottam az adásban, iszonyat jó zenéket kértek a kívánságműsorban... vicces telefonálók is voltak, akiknek kifejezetten örültem. Nagy volt az interaktivitás smsen és a Facebookon is
Üdv, györkeattis