RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#93864  Szerző: moby67

Ez tök olyan mint a Bocskoréknál a szevasztokistenek,hallelujjjahhh: Ez engem inkább irritál!
 #93862  Szerző: LuciFerko

Időnként kikapcsol a kabhegyi adó.

Amúgy Buda Marci már engem is kezd irritálni, miért kell minden megszólalást így kezdeni, hogy "Hát akkor talpraaa!" ?
 #93859  Szerző: moby67

nyikolaj írta:Eleve nem lehet már egy rádiót közszolgálatinak nevezni aminek a szlogenje az.hogy:Nagyon Zene!Régen az volt,de sajna,nem sajna azóta változott!
Miért ne lehetne????
 #93854  Szerző: LewyDee

Pasa írta:
LewyDee írta:Nem tök mindegy, hogy hány 40-es hallgatja a fiatalos MR2-Petőfit? Hol van az leírva hogy fiataloknak szóló közszolgálati adó oltári nagy bűn?
Lewy, hülye vagy. Fingod nincs...! Soká leszel 40!
Én hülye? Azért válogasd meg a szavaid, öööö GOMBAAA :DDD
 #93851  Szerző: Glenn

LewyDee írta:Nem tök mindegy, hogy hány 40-es hallgatja a fiatalos MR2-Petőfit? Hol van az leírva hogy fiataloknak szóló közszolgálati adó oltári nagy bűn?
Lewy, hülye vagy. Fingod nincs...! Soká leszel 40!
 #93844  Szerző: nyikolaj

Eleve nem lehet már egy rádiót közszolgálatinak nevezni aminek a szlogenje az.hogy:Nagyon Zene!Régen az volt,de sajna,nem sajna azóta változott!
 #93843  Szerző: LuciFerko

Sportműsorban is felkonferálják a zenét, és mondanak pár infót az előadóról.
 #93806  Szerző: LuciFerko

Lehetne ilyen a Kossuth
http://www.romania-actualitati.ro/

vannak sportműsorok, vitaműsorok, zenei műsorok, humor, stb. És meglepően jó régi és új zenék! Meg reggelente van népzene is.
 #93805  Szerző: LewyDee

Pasa írta:
moby67 írta:Hidd el sok 40 es hallgatja a Petőfit és szereti!
Elhiszem, van köztük egy ilyen vékony réteg. Van olyan is, aki Music FM-et hallgat. Tudod, ők azok a kivételek, akik erősítik a szabályt...
Nem tök mindegy, hogy hány 40-es hallgatja a fiatalos MR2-Petőfit? Hol van az leírva hogy fiataloknak szóló közszolgálati adó oltári nagy bűn?
  • 1
  • 417
  • 418
  • 419
  • 420
  • 421
  • 627