tomee írta: ↑2022.08.27. 12:36Passzolom. Engem a világból ki lehet kergetni velük. Komolytalan témák, erőltetett, szörnyű kommunikáció, közepes zenék.noartist írta:Jó, de most igazából, ha nem lennének mivel lenne jobb? Még több WIM? Az új generáció elvégzi a maga dolgát, ugrabugrál meg táncol a webkamera előtt, de azért Junior-ék mégiscsak bakeliten (!) kezdték, és a '90-es/2000 évek elejének úgymond "hőskorszakához" tartoznak.Jane8828 írta: ↑2022.08.25. 21:21 Amugy igen… én is hallgattam 8-tól, botrány szar volt az adás!![]()
Már évekkel ezelőtt el kellett volna engedni ezt a műsort, úgy ahogy van.
Mögöttük van 24-25 év rádiózás, és még ennél is több diszkózás, csak hát a Disco's Hit legjobb korszaka is minimum 12-13 éve véget ért, a rajongói tábor is kb. azokból áll, akik 2005-2009 között jártak ezekre a bulikra. Abba hagyhatnák, de most már 50-es éveikben mi újat találjanak ki?
Ugyanakkor offtopic, de napi szinten hallgatok rádiót, és időként vissza szoktam youtube-on vagy ahol elérhető 10-20 évvel ezelőtti rádióműsorokat hallgatni. Való igaz, hogy 2022-ben a rádiót, mint platformot még mindig nem sikerült kicsinálni, de hogy lélektelenné vált mostanra az egész, az hétszentség.
Az, hogy X éve rádióznak, nem jelenti azt, hogy erőltetve fenn is kell tartani azt, ami már nem működik.
Egyébként a WIM se olyan már, mint volt az elején. Néhány hónap kihagyás után is majdnem ugyanaz a tracklist…