knoskamatee írta: ↑2021.11.04. 22:07+1 elkapcsolási időszakp0tyi írta: ↑2021.11.04. 20:48 És akkor erre mi a konstruktív válasz? Az, hogy ne legyen "nemváltó műtét"?ezt én sem tudom megérteni. ha annyira ragaszkodnak hozzá, akkor menjen 5-6 között reggel.
Mindenesetre én meg egy konstruktív választ várnék arra, hogy 19-21 közt miért maradt továbbra is hallgathatatlan a rádió? Melyik politikus, vagy MTVA felsővezető szórakozása ezt a pokolian rossz zenei kínálatot és érdektelen beszélgetést erőltetni az esti sávban?
Teljesen világos, hogy nem ezt tervezték a srácok, csak az "utolsó pillanatban" valami géniusz leugatott fentről.
Ha már azt sikerülne elintézni, hogy legalább mindegyik esti órában legyen 2-2 rotációs külföldi zene, már beljebb lennének, így most két órára egy alternatív univerzumba kerül a hallgató, ráadásul még bőven a drivetimeban! Ez így brutál tömény magyar zenéből.
viszont újra kérdem én. akkor miért kommunikálja a Dankó magát a MAGYAR ZENE rádiójának? oda kéne vinni ezt a műsort, a Dankón lévő világzenei műsort meg átpakolni ide 23:00-24:00 közé és kész.
X akta = rejtély