Érdekes... A Retro Rádió vendége Andrejszki Zoltán többek között a Rádió Dikh ügyvezetője, emelett a Sláger Média Csoport alap embere. Jövőhéten a Slágeren vagy a Dikhen a Retro ügyvezetése lesz a vendég? 

noartist írta: ↑2022.11.16. 15:37Ez annak is köszönhető, hogy a legtöbb rádió a kötelezettségeinek, a médiatörvénynek és a politikának rádiózik, és nem a hallgatóknak.p0tyi írta: ↑2022.11.16. 12:47 Legalább egy olyan újramárkázást várnék 1-2 éven belül a Retrotól, mint amit ma a narodni / bravo! váltásnál láthattunk a horvát piacon. Gyakorlatilag egy esettanulmány, hogy hogyan is kell ezt 2022-ben, Közép-Európában csinálni.Én nem várok semmit. Unalmas, befásult, a lehető legolcsóbban megúszós rádiózást látunk ma Magyarországon, szinte a teljes piacon. Bárhová kapcsol az ember, mindenhol ugyanazt hallja, és szinte zéró az érdemi megújulás. Legfeljebb óvatos kísérletezések vannak, aztán vagy bejön, vagy nem. Ennek a fő terepe most a Petőfi, de ez most itt irreleváns.
Gyakorlatilag bármelyik környező országban izgalmasabb a rádiózás, mint itthon.
p0tyi írta: ↑2022.11.16. 12:47 Legalább egy olyan újramárkázást várnék 1-2 éven belül a Retrotól, mint amit ma a narodni / bravo! váltásnál láthattunk a horvát piacon. Gyakorlatilag egy esettanulmány, hogy hogyan is kell ezt 2022-ben, Közép-Európában csinálni.Én nem várok semmit. Unalmas, befásult, a lehető legolcsóbban megúszós rádiózást látunk ma Magyarországon, szinte a teljes piacon. Bárhová kapcsol az ember, mindenhol ugyanazt hallja, és szinte zéró az érdemi megújulás. Legfeljebb óvatos kísérletezések vannak, aztán vagy bejön, vagy nem. Ennek a fő terepe most a Petőfi, de ez most itt irreleváns.
kondalyuk írta:a programigazgató már korábban is vezetett országos kereskedelmi rádiókat, valószínűleg látta, hogy egy ekkora piacon, ilyen körülmények között rétegrádiót nem, csak általános slágerzenei adót lehet nyereségesen működtetni.p0tyi írta: ↑2022.10.21. 14:55 Mintha kezdenének finoman visszamászni az eredeti retro zenék a playlistbe. De nem analizáltam.Én nem hallottam, de örülnék neki. Nem tudom felfogni, hogy mi lehet a koncepció itt. Valamiért nem engedték el a Retro brandet, de a zenéket pedig igen? A minap hallottam a Petőfin, hogy powerintróval került be a rotációba Korda György és a Reptér, a Dankó Rádió is azzal kampányol az új reklámfilmjében, a Retróból viszont kikerült a februári nagy "átalakítás" óta. Kate Bush dala is csak a Petőfin és a helyi rádiókban szólt. Pedig az a szám a hivatalos slágerlistákat is megmászta újra.
Értem én, hogy a lehető legtöbb embert el kell érni országos kereskedelmi rádióként, de ha már Retro a rádió neve, miért nem figyelik, mely zenék jönnek épp vissza, amikkel lehetne fűszerezni a rotációt?
p0tyi írta: ↑2022.10.21. 14:55 Mintha kezdenének finoman visszamászni az eredeti retro zenék a playlistbe. De nem analizáltam.Én nem hallottam, de örülnék neki. Nem tudom felfogni, hogy mi lehet a koncepció itt. Valamiért nem engedték el a Retro brandet, de a zenéket pedig igen? A minap hallottam a Petőfin, hogy powerintróval került be a rotációba Korda György és a Reptér, a Dankó Rádió is azzal kampányol az új reklámfilmjében, a Retróból viszont kikerült a februári nagy "átalakítás" óta. Kate Bush dala is csak a Petőfin és a helyi rádiókban szólt. Pedig az a szám a hivatalos slágerlistákat is megmászta újra.
Glenn írta: ↑2022.10.29. 18:48 Igen, lett RDS, de továbbra is a leggyengébb. Az is igaz, nem tudom, előtte milyen volt, mert sosem teszteltem.A jelszintben a terjedés változása miatti ingadozásokon kívül itt semmilyen változás nem volt,a Petőfi jelenleg erősebb nála onnan de a 105.0 107.2-nél egyértelműen erősebb itt. A 100.6-n lévő szabadkai adót nem hallom miatta a horizontális antennával.