Péntek és szombat kivételével minden nap este 8-tól másnap reggel 6-ig csak magyar zenék szólnak, azalatt ide nemigen kapcsolok. 

Radio Deejay Forever!
zenefalo írta: ↑2020.07.03. 15:45 Új, méghozzá női műsorvezető a Slágeren, Faragó Janka, korábban Gong Fm-en volt hallható. Elsőre, hasonlít Pordán Petrára a hangja, de nem ugyanaz.ő valóban egy nagyon tehetséges műsorvezető, akár csak a testvére. örülök, hogy a Slágerre került! főleg ős Kecskemétiként.![]()
potyi írta: ↑2020.04.06. 15:02nagyon erősen indult. Mondjuk anno a Juventus is.Bocs, nem kötekszem és nem is tartozik szorosan ide, csak helyesbítek.
Redfox81 írta:Ez így van. Tavaly nyáron már teljesen jól össze volt rakva, tök feleslegesen barmolták szét év elején.potyi írta: ↑2020.04.06. 15:02 Mintha kifejezett üzleti cél lenne a hallgatók elriasztása.Vagy mintha nem tudnák eldönteni, hogy kihez is akarnak szólni. Én tényleg nem vagyok híve a zeneileg dögunalmasra formatált rádióknak, de ez jelenleg valóban katyvasz. A tavaly nyári irány szerintem sokkal jobb volt.