RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#184910  Szerző: homerhamm

ksimiglai írta: 2019.09.02. 20:55 Mondok valamit és egyben árnyalnám ezzel a korábbi véleményemet is. Szerintem jó most a Petőfi,jobb és élvezhetőbb,mint valaha.

De az arculattal sürgősen kéne kezdeni valamit,és a magyar zenékkel is.Ha utóbbival annyit tennének, hogy az óránkénti 4 dalból 1 dal angolul énekelt magyar zene, 1 pedig valami régebbi sláger (Hooligans, Unique, NOX szintű),akkor azt a másik 2-t elviselném. ;)
ööö... Először ezt az újslágerezést kéne kidobni, főleg fél éves zenékkel. A másik a magyar zene, azt már kitárgyaltuk. A harmadik, a kamutoplisták, már azt is kitárgyaltuk. A negyedik: MÉRT KELL LEHÚZNI A ZENE VÉGÉT ÓRAZÁRÁSKOR?
 #184909  Szerző: ksimiglai

Mondok valamit és egyben árnyalnám ezzel a korábbi véleményemet is. Szerintem jó most a Petőfi,jobb és élvezhetőbb,mint valaha.

De az arculattal sürgősen kéne kezdeni valamit,és a magyar zenékkel is.Ha utóbbival annyit tennének, hogy az óránkénti 4 dalból 1 dal angolul énekelt magyar zene, 1 pedig valami régebbi sláger (Hooligans, Unique, NOX szintű),akkor azt a másik 2-t elviselném. ;)
 #184908  Szerző: Kovi02

szabogabor10 írta: 2019.09.02. 19:49
homerhamm írta: 2019.09.02. 10:34
szabogabor10 írta: 2019.09.01. 10:43 Volt szerencsém akaratomon kívül pár percig a petőfihez, Martin Garrix - No sleep, mint új zene? Komolyan? Na ne szórakozzanak már. Nagyon gáz ez a rádió, a hulladék magyar zenéikkel együtt.
Szerintem olvassák a fórumot :D Már nem új zene.
Mondjuk az is elég gáz, hogy ilyen gyakran játszák. Ha már Martin Garrix, a Home-ot kellene ilyen gyakran játszani inkább, ahogy a hollandok is teszik jelenleg.
A Rádió1-hez képest azért friss. ;)

Mostanában egyre többet hallgatom DAB-ról a horvát Antena Zagrebet,ahhoz képest hogy Hot AC rádió volt,a Gold FM és a Laganini indulása óta egészen elment CHR irányba,ügyesen észrevéve azt,hogy a horvát piacról egy ilyen jellegű rádió(a szintén Mega tulajdonú Enter erősen elektronikus zenéket játszik,az Otvoreni pedig túl vegyes),szerintem a Petőfinek valami ilyenre kéne hasonlítani,ha alakítanak rajta.(tudom hogy úgyse fognak,szerintem az emberek 99%-nak nincs arról tudomása,például hogy Martin Garrix milyen új számmal jött ki,ezért bőven megfelel sokaknak,akiknek az R1 már sok)
http://www.antenazagreb.hr/chart/top-20-antene-zagreb/ -> ezen hány olyan szám van,amit a Petőfi nem játszik?

És ma már hallottam rajta Martin Garrixtől a These Are The Times-t. :D
 #184905  Szerző: szabogabor10

homerhamm írta: 2019.09.02. 10:34
szabogabor10 írta: 2019.09.01. 10:43 Volt szerencsém akaratomon kívül pár percig a petőfihez, Martin Garrix - No sleep, mint új zene? Komolyan? Na ne szórakozzanak már. Nagyon gáz ez a rádió, a hulladék magyar zenéikkel együtt.
Mondjuk az is elég gáz, hogy ilyen gyakran játszák. Ha már Martin Garrix, a Home-ot kellene ilyen gyakran játszani inkább, ahogy a hollandok is teszik jelenleg.
 #184893  Szerző: homerhamm

#184889  Szerző: shadoe

Szóról-szóra egyet értek veled, ráadásul ezt annak fényében tegyük hozzá, hogy Martin Garrixnek a Burn Out-ját még a Rádió 1 is sűrűn leadja, sőt találkoztam már a Summer Days-zel is ugyanott, ami a friss amerikai rádiós listán is fent van. A magyar zenék is borzalmasak, miközben egy állami zenés rádió szerintem elbírná RockMeLady-t, az Azsúrt, Pádár Alexandrát is, a jelenlegi "színvonalas" hazai könnyűzene helyett vagy mellett. (Ha így folytatódik, nem járunk majd messze attól, hogy az R1 is beelőzi ezt a nyomorult rádiót színvonalban.) Egyébként amíg Tituszka ott javítja a levegőt, ez a rádió nem lesz jobb, én már nem reménykedem. Tegnap néztem (az amúgy általam nem túlságosan kedvelt) Majka egyik riportját, amiben jogosan sérelmezi, hogy le se sajnálja őket a Petőfi, és kikéri magának, hogy egy Petőfiről elnevezett díjra ő esélytelen legyen úgy, hogy közben a pénzike és a Wellhello hülyére nyeri magát évről évre csak azért, mert Tituszkának nem tetszik Majka arca. Ugyanezt művelte a Class Fm-en is, amíg művelhette, de ahogy - idézem megint őt - "ez a csávó csak felfelé tud bukni". Szerintem akkor járnánk jól, ha egyszer valaki véglegesen megmutatná ennek a zenei diktátornak, hogy merre a kijárat.
 #184884  Szerző: szabogabor10

Volt szerencsém akaratomon kívül pár percig a petőfihez, Martin Garrix - No sleep, mint új zene? Komolyan? Na ne szórakozzanak már. Nagyon gáz ez a rádió, a hulladék magyar zenéikkel együtt.
 #184773  Szerző: ksimiglai

Azért mindent nem is kell játszani a Billboardról,főleg mert az amerikai lista.De pl egy Mabel-Don't call me up nem értem, miért nem szól.
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 625