szabogabor10 írta: ↑2019.09.01. 10:43
Volt szerencsém akaratomon kívül pár percig a petőfihez, Martin Garrix - No sleep, mint új zene? Komolyan? Na ne szórakozzanak már. Nagyon gáz ez a rádió, a hulladék magyar zenéikkel együtt.
Szóról-szóra egyet értek veled, ráadásul ezt annak fényében tegyük hozzá, hogy Martin Garrixnek a Burn Out-ját még a Rádió 1 is sűrűn leadja, sőt találkoztam már a Summer Days-zel is ugyanott, ami a friss amerikai rádiós listán is fent van. A magyar zenék is borzalmasak, miközben egy állami zenés rádió szerintem elbírná RockMeLady-t, az Azsúrt, Pádár Alexandrát is, a jelenlegi "színvonalas" hazai könnyűzene helyett vagy mellett. (Ha így folytatódik, nem járunk majd messze attól, hogy az R1 is beelőzi ezt a nyomorult rádiót színvonalban.) Egyébként amíg Tituszka ott javítja a levegőt, ez a rádió nem lesz jobb, én már nem reménykedem. Tegnap néztem (az amúgy általam nem túlságosan kedvelt) Majka egyik riportját, amiben jogosan sérelmezi, hogy le se sajnálja őket a Petőfi, és kikéri magának, hogy egy Petőfiről elnevezett díjra ő esélytelen legyen úgy, hogy közben a pénzike és a Wellhello hülyére nyeri magát évről évre csak azért, mert Tituszkának nem tetszik Majka arca. Ugyanezt művelte a Class Fm-en is, amíg művelhette, de ahogy - idézem megint őt - "ez a csávó csak felfelé tud bukni". Szerintem akkor járnánk jól, ha egyszer valaki véglegesen megmutatná ennek a zenei diktátornak, hogy merre a kijárat.