Rolcso2222 írta: ↑2021.02.20. 09:05
Sziasztok
Volna egy teóriám, nem magával a rádióval hanem a 89.5 frekvencia pályázattal kapcsolatosan. Mivel a Rádió 1 volt az egyetlen pályázó így én szerintem ők viszik a 89.5 frekvenciát! Tehát fel fog szabadulni a 96.4 és ha jól tudom mivel az ő tulajdonukban van a Roxy mint márka név ezért vissza fogják hozni a 96.4-re. Ez persze csak az én saját elképzelésem. Mit gondoltok?
Persze ha Roxy lesz akkor régi fénykorát kéne vissza hozni mert azok az idők zenéi nekem és szerintem másoknak is hiányoznak!
Egyébként abban az időben szórakozásból több órán keresztül hallgattam a rádiót élveztem a zenéket. Ma már nem is hallgatok rádiót mert egyszerűen sehol sem találom a helyem!
A 96.4 két év múlva lejár, és mivel több büntetést kaptak 2016 óta, mint az összes többi rádió együttvéve, tuti nem fogják meghosszabbítani, arra a 2 évre meg szerintem felesleges egy új rádiót indítani. Ettől függetlenül valószínűnek tartom, hogy új rádió indul rajta, a Magyarfm-et is elindították, pedig már akkor tudták, hogy pár hónapig fog tartani a történet. DE ha visszahozzák a Roxy-t, akkor sem hiszem, hogy a 2000-es évek dalai mennének rajta. Az újrainduló R1-re sem sokan kapcsoltak volna, ha 2010 körüli zenéket kezdett volna játszani. 90-es és 2000-es nosztalgiarádiónak a Best FM van kijelölve, csak foglalkozni is kéne vele.