RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#201369  Szerző: noartist

007 írta: 2023.12.14. 23:09 Nem tudják eldönteni, hogy most a retrót másolják, vagy alternatív legyen. Így aztán annyira mindkettő, hogy egyik sem lesz és bocsánat... de bele lehet szarni. Ez egy gány fos. Hozzáeszem, ugyanez a katyvasz riasztott el a retrótól is.

Ákos, Kiscsillag, Groovehouse, Péterfy Bori, The Carbonfools, LGT, Bikini.

Ki tud azonosulni a rádió zenei kínálatával, ha ennyire szélsőséges!? :ayfkm:
Senki. Ez egy büdös nagy nulla.
 #201366  Szerző: 007

Nem tudják eldönteni, hogy most a retrót másolják, vagy alternatív legyen. Így aztán annyira mindkettő, hogy egyik sem lesz és bocsánat... de bele lehet szarni. Ez egy gány fos. Hozzáeszem, ugyanez a katyvasz riasztott el a retrótól is.

Ákos, Kiscsillag, Groovehouse, Péterfy Bori, The Carbonfools, LGT, Bikini.

Ki tud azonosulni a rádió zenei kínálatával, ha ennyire szélsőséges!? :ayfkm:
 #201362  Szerző: p0tyi

shadoe írta: 2023.12.14. 20:34 Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
Igen, néha vannak rémálmaim. Ha hihetünk a hatodik érzéknek, érlelődik a két kezemen meg nem tudom számolni, hányadik átalakítás.
Olyan ez a Petőfi, mint a sokadik elszabott plasztikai műtét, amikor a következő amúgy teljesen felesleges operáción csak még rondább lesz az alany, mi több: felismerhetetlen.
Maradhat felőlem magyar zenei rádió is, amennyiben eltörlik a magánrádióknál a magyar zenei kvótát. Legyen akkor ez a Petőfi dolga, és pont. Meg legyen még egy orsz. ker rádió. A jó magyar zene úgyis átszivárog a kereskedelmi rádiókba, mert a jóra van igény.

Egyébként minden bizonnyal lehetne remek magyar zenei rádiót is csinálni. Tessék inspirálódni mondjuk Hollandiából: https://www.100p.nl
 #201360  Szerző: shadoe

Dani írta: 2023.12.14. 21:13

Szerintem úgy kellett volna átalakítani, hogy a Rádió1-es zenékről váltak volna csak le, nem volt jó nyilván az sem, hogy szinte egy az egyben elkezdték másolni a Rádió1-et, de ez a minden magyaros átalakítás már túllépett a célon. Nekem is az a tippem, hogy változtatni fognak nem sokára újból.
Szerintem is a Rádió 1-es zenék tettek be a Petőfinek.
Arra jöttem rá pár hónap után, hogy semmilyen szinten se hiányzik az "idei" Petőfi, az év első feléből. Végül is miből állt? Futott 3 óránként 10-15 új szám az európai rádiós listáról, ezeket ismételgették az unásig, hosszú hónapokig, feltöltve tömérdek mennyiségű Rádió 1-es zenével és magyarokkal, abból is csak a kommerszekkel.
Egyetlen értelmes, hallgatható órája volt, a 19 és 20 óra közti sáv. Ha olyan lett volna a napi rotáció is, esetleg hiányozna. Így nem. Azt a 10-15 zenét, amit az a Petőfi játszana, simán elérem a még megmaradt 1-2 helyi rádión. Még csak külföldit se kell kapcsolni érte.
 #201359  Szerző: Dani

shadoe írta: 2023.12.14. 20:34 Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
Igen, néha vannak rémálmaim. Ha hihetünk a hatodik érzéknek, érlelődik a két kezemen meg nem tudom számolni, hányadik átalakítás.
Olyan ez a Petőfi, mint a sokadik elszabott plasztikai műtét, amikor a következő amúgy teljesen felesleges operáción csak még rondább lesz az alany, mi több: felismerhetetlen.
Szerintem úgy kellett volna átalakítani, hogy a Rádió1-es zenékről váltak volna csak le, nem volt jó nyilván az sem, hogy szinte egy az egyben elkezdték másolni a Rádió1-et, de ez a minden magyaros átalakítás már túllépett a célon. Nekem is az a tippem, hogy változtatni fognak nem sokára újból.
 #201355  Szerző: shadoe

Ez most nem lesz túl komoly hozzászólás, de ma azt álmodtam, hogy a Petőfi újra külföldi zenéket játszik.
 #201349  Szerző: p0tyi

noartist írta: 2023.12.14. 16:19
p0tyi írta: 2023.12.14. 16:15 Azóta ismét lett dalcím blokk a Médiaklikken.
15:382023. december. 14. Hazai

És így tovább, rendszeresen. Bravúros. :D
Biztos nem volt pénz rá. :)
 #201345  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.12.14. 16:15 Azóta ismét lett dalcím blokk a Médiaklikken.
15:382023. december. 14. Hazai

És így tovább, rendszeresen. Bravúros. :D
 #201344  Szerző: p0tyi

Azóta ismét lett dalcím blokk a Médiaklikken.
 #201341  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.12.14. 02:14 Megszűnt a petoflive.hu, a Petőfi Live app, és a dalcímkiírás is a Médiaklikken.
A Petőfi Live is egy vicc volt már, de az, hogy egy magát oly' nagyra tartó rádiónak gyakorlatilag már önálló, tartalmakkal megtöltött honlapja sincs, az kurva gáz.

Hajrá, Petőfi! Legalább egyértelmű az irány: a mélybe, és tovább.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 626