RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#153303  Szerző: altermanus

djlacee írta:
altermanus írta:
djlacee írta:A Vad Fruttik pont a Petőfitől lett "mainstream"
@djlacee akkor mondok még néhányat:
Quimby
Péterffi Bori és love band
Holdviola
Heaven street seven (bár a Mártát a Viva is játszotta, sőt a dél-amerikát anno a neó is)
soroljak még?
Most nem tudom, hogy ez velem való egyetértés, vagy sem? :D szerintem ezek is már elmainstreamedtek
Veled való egyetértés ;)
 #153299  Szerző: djlacee

altermanus írta:
Quimby
Holdviola
Heaven street seven (bár a Mártát a Viva is játszotta, sőt a dél-amerikát anno a neó is)
soroljak még?
Most nem tudom, hogy ez velem való egyetértés, vagy sem? :D szerintem ezek is már elmainstreamedtek
 #153297  Szerző: altermanus

Quimby
Holdviola
soroljak még?
 #153295  Szerző: kukac

admin írta:Ne haragudjatok, de nem értek egyet. Vicces is lenne, hogyha lecsapna Budapestre egy felhőszakadás, akkor gyorsan módosítanák a playlistet "esős" zenékre. Pláne, ha Békéscsabán meg süt a nap.

A napszakos bontás más ügy, de én azt sem támogatom, blődségnek tartom ezt az EDM mániát az esti sávban gyakorlatilag mindenhol. Warm up műsor az esti bulira minden nap (DiscoShit)? Mert minden hallgató bulizik? Ne már. Egy része megy partizni. A másik meg otthon punnyad, olvas, netezik, közösül, sportol stb. Szívesen látnék erről egy kutatást, de megkockáztatom, utóbbi a nagyobbik.
megint csak kénytelen vagyok egyetérteni. :yes:
 #153294  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
mikrofonos írta:Én úgy gondolom, hogy a különböző napszakoknak megvan a maguk életritmusa, hangulata....
Ebben teljesen egyetértek,ha esős időszak akkor valami esős hangulatú zenét(pl.:Jamie Winchester-It's your life).Például esti időszakban eltudnám viselni a Kygo - Here For You-t,ez nappal pedig kissé kínos(számomra).
Edit:Estére remek időzítés lenne a Kowalsky mega wega:Többet érdemelsz.
OMG! Ahogy a laikus a zenei szerkesztés készítését elképzeli...
 #153292  Szerző: gyattis

admin írta: ... közösül ... .
Huhh. Nekik szólt a régi Sláger Rádióban, az erotikus búgásra kényszerített Vass Maya és a Szerelem Hullámhosszán... telis-tele eretvágó zenékkel. Én nem szerettem, de sokan imádták... és a mai napig emlékezetes.

Programming döntés (jó esetben kutatások alapján, rossz esetben haverok tanácsai alapján) hogy ki mivel üti el az estét. Én az esti pörgetésben hinnék... de úgy, hogy a rádióra azért ráismerjen akkor is a P1 közönség :D
 #153291  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Ne haragudjatok, de nem értek egyet. Vicces is lenne, hogyha lecsapna Budapestre egy felhőszakadás, akkor gyorsan módosítanák a playlistet "esős" zenékre. Pláne, ha Békéscsabán meg süt a nap.
Ja csak az a vicces ha esős időben megszólal a hooligans - paradicsom száma. :troll:

Jobban belegondolva:Mondjuk ez a "időjárásos dolog" a helyi rádiók előnyére válhat. 8-)
 #153290  Szerző: markfelt

Ne haragudjatok, de nem értek egyet. Vicces is lenne, hogyha lecsapna Budapestre egy felhőszakadás, akkor gyorsan módosítanák a playlistet "esős" zenékre. Pláne, ha Békéscsabán meg süt a nap.

A napszakos bontás más ügy, de én azt sem támogatom, blődségnek tartom ezt az EDM mániát az esti sávban gyakorlatilag mindenhol. Warm up műsor az esti bulira minden nap (DiscoShit)? Mert minden hallgató bulizik? Ne már. Egy része megy partizni. A másik meg otthon punnyad, olvas, netezik, közösül, sportol stb. Szívesen látnék erről egy kutatást, de megkockáztatom, utóbbi a nagyobbik.
 #153287  Szerző: Gr3g0ry

mikrofonos írta:Én úgy gondolom, hogy a különböző napszakoknak megvan a maguk életritmusa, hangulata....
Ebben teljesen egyetértek,ha esős időszak akkor valami esős hangulatú zenét(pl.:Jamie Winchester-It's your life).Például esti időszakban eltudnám viselni a Kygo - Here For You-t,ez nappal pedig kissé kínos(számomra).
Edit:Estére remek időzítés lenne a Kowalsky mega wega:Többet érdemelsz.
 #153286  Szerző: mikrofonos

admin írta:Egyébként meg egy rádió legyen kiszámítható, és gondoljon magára szolgáltatásként. Amitől többnyire ugyanazt várja el a hallgató minden napszakban.
Az Elműtől sem fogadható el az, hogy egyszer 140, máskor 230V, megint máskor 390V a hálózati feszültség.
Én úgy gondolom, hogy a különböző napszakoknak megvan a maguk életritmusa, hangulata, én például nem ugyanazt várom el hétvégén délután, mint mondjuk egy munkanapon reggel. A rádió nem vízcsap (vagy a példát idézve) konnektor hogy mindig ugyanaz jöjjön belőle. Énnekem akkor is tetszik ami a Petőfiből jön. Igaz nem 20 éves vagyok, nem Magyaroszágon élek és nem vagyok rádiós szakember (már nem....)
  • 1
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 625