Gyurii írta:Rádió névhez szólva: Igaz, hogy március 12-én megújul a műsorrend, és 15-én már tuti minden tv/rádió, de tényleg, jó lenne ha visszakerülne az MR2.A dinamikus RDS pont nem hiányzik. Ha csak egy kicsit is gyengébb a vétel, megakad a felirat, és akkor lesznek olyan marhaságok, mint PETROFI meg PMR2... De erről már egyszer beszéltem, nem akarom ismételni. Én megbarátkoztam a Petőfi elnevezéssel, de az sem zavarna, ha MR2 lenne. A lényeg, hogy egy neve legyen.
Mint írtátok, nyugaton is számok vannak, amikor volt egyfajta vérfrissítés ott 2007 tájékán, ez egyfajta jellegzetesség volt. Meg elég fura nekem az, hogy Petőfi rádiót emlegetnek mindenhol, és a weblap, meg a logó MR2.. (Még ha teljesen új logók is lesznek, nem hiszem, hogy csak egy "Petőfi" fog rajta szerepelni, márpedig akkor illő lenne MR2-zni..) Ja, és lenne dinamikus RDS országos adókon!
mihalylovics írta:Akkor majmoljuk a kommunizmust? Egyébként azelőtt nálunk is Budapest 1-2 volt, tehát nincs majmolás.Kossuth, Petőfi és Bartók kommunista volt? Hmm, én nem így tanultam...
PooLee írta:Akkor kapjon kakaót a komádi tornyon!?Azt még kocsiba se lehet hallgatni..
LuciFerko írta:És a szentesi adót fel kéne húzni 60kW-raHát konyharádión nem lehet hallgatni MEGA miatt, Petőfit..
PooLee írta:Erre még büszkék is? Vagy milyen kontextusban hangzott ez el? Facebookról viszont eddig is előfordult, hogy szemezgetett, vagy nem? Nem hajlandóak telefonra költeni? Vagy pont jófejségből van ez, hogy ne költsenek a fiatalok a "válság" közepén sms-re? Netán küldeni lehet majd, csak elolvasva nem lesz?Nem figyeltem rendesen, de azt hozzátette igen, hogy a Facebookról fog olvasgatni és közlekedési SMS-eket is tálalni fog.