DWC: Narancsszínű kultúra? Van ilyen? Miért kellene, hogy a politikai hovatartozás meghatározza a zenei ízlést? Vagy ennyire elfajultak volna a dolgok már? Az igaz, hogy van több párthoz is kapcsolódóan néhány előadó vagy együttes, aki szinte megrendelésre írja a számokat, de erre alapozva csak nem lehet megtölteni egy egész rádiót. Én inkább azt látom, hogy főhősünk saját zenei ízlése kezd eluralkodni egy szakértők által zeneileg profin felépített rádióban. Amikor az MR1-ben vendégeskedett, abban a műsorban, ahol a vendég szerkeszti mindig a zenét, a saját számait pakoltatta be. És azóta az MR2-őn is felbukkantak ezek a dalok, pedig nem kell hozzá zenei szerkesztőnek lenni, hogy megállapíthassuk: nagyon elütnek az arculattól. Mi több, nem találkoztam még olyan fiatallal, aki ezeket hallgatná. És nem hinném, hogy a jó hozzáállás az lenne, hogy "Majd akkor most megszeretitek, mert ezt fogjuk játszani, ez van."
De ismét hozzáteszem, lehet, hogy csak kissé paranoiás vagyok, és nem lesz semmi "rombolás". A jelenlegi szint, színvonal teljesen elfogadható. Bízzunk benne, hogy a jelenlegi vezetők is hozzáértők, és ezt ők is belátják, és nem lesz elnyugdíjasítás és elnépnemzetiesítés.