RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#69981  Szerző: LuciFerko

2011-04-11 12:50
Ceasars - Jerk It Out
2011-04-11 12:45
Nagyon Zene!

Caesars előtt volt akkor is. "Csiribiri zabszalma" :gülü2: Vajon miért nem írja az rtvstat? :blush:
 #69980  Szerző: PooLee

Biztos, hogy az MR2 volt? Ez nem lehet komoly... ha tényleg az volt, akkor az már többé nem is MR2 - méltatlan a névhez a haknizene. De bízom benne, hogy csak 10 nappal elhalasztottad az áprilisi tréfálkozást, vagy véletlen a NeoFM-et összekeverted az MR2-vel. Ha mégis igaz, amit írsz, én KoltayFM-nek hívom innentől.
 #69978  Szerző: LuciFerko

Halász Judit megy :unott:
 #69518  Szerző: moby67

Az Mr2 úgy jó ahogy van!
Maradjon csak politika és párt semleges! Legyen a popzene szeretők rádiója.
Nem kell minden zenecsatornának reggelente ökörségekről dumálni.(neo,class,juve,r1,stb...) Arra is van igény hogy ébredésnél zenét hallgassunk!!
 #69511  Szerző: Attis

Én is csatlakozom Lewyhez. Biztos, hogy Koltay volt a megoldás?
Még elég sokat hallgatom az MR2-t, de bizony nagyon sok olyan zene bekerült a rotációba, ami nagyon tönkreteszi az összképet. Mondjuk az MR2-re is vonatkozik az új médiatörvény magyar zenékre vonatkozó passzusa... És legyünk őszinték, évente nagyon kevés, szinte minimális jó színvonalú magyar zene születik.. De akkor se vigyék el a Petőfit ebbe a :sick: irányba..
 #69504  Szerző: LewyDee

DWC írta:
mlaszlo írta:Kérnék mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljétek a politikai jellegű célzásokat. Köszönöm!
PooLee írta:DWC: Narancsszínű kultúra? Van ilyen? Miért kellene, hogy a politikai hovatartozás meghatározza a zenei ízlést?
Nem lehet 100%-ig politikamentesen beszélni arról a tényről, hogy a kormányváltás óta rejtélyes módon minden közmédium alaposan megreformálódott..
Engem kifejezettem zavar Koltay múltja és itt most a goj-motoros gondolok. Egy antiszemita kerül vezető pozicióba? Ez már maga politika
 #69499  Szerző: DWC

mlaszlo írta:Kérnék mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljétek a politikai jellegű célzásokat. Köszönöm!
PooLee írta:DWC: Narancsszínű kultúra? Van ilyen? Miért kellene, hogy a politikai hovatartozás meghatározza a zenei ízlést?
Nem lehet 100%-ig politikamentesen beszélni arról a tényről, hogy a kormányváltás óta rejtélyes módon minden közmédium alaposan megreformálódott..
 #69495  Szerző: mlaszlo

Kérnék mindenkit, hogy a továbbiakban kerüljétek a politikai jellegű célzásokat. Köszönöm!
 #69486  Szerző: LuciFerko

mi mikor mentünk tüntetni 2006ban Sasha mixet hallgattunk :party:
 #69484  Szerző: PooLee

DWC: Narancsszínű kultúra? Van ilyen? Miért kellene, hogy a politikai hovatartozás meghatározza a zenei ízlést? Vagy ennyire elfajultak volna a dolgok már? Az igaz, hogy van több párthoz is kapcsolódóan néhány előadó vagy együttes, aki szinte megrendelésre írja a számokat, de erre alapozva csak nem lehet megtölteni egy egész rádiót. Én inkább azt látom, hogy főhősünk saját zenei ízlése kezd eluralkodni egy szakértők által zeneileg profin felépített rádióban. Amikor az MR1-ben vendégeskedett, abban a műsorban, ahol a vendég szerkeszti mindig a zenét, a saját számait pakoltatta be. És azóta az MR2-őn is felbukkantak ezek a dalok, pedig nem kell hozzá zenei szerkesztőnek lenni, hogy megállapíthassuk: nagyon elütnek az arculattól. Mi több, nem találkoztam még olyan fiatallal, aki ezeket hallgatná. És nem hinném, hogy a jó hozzáállás az lenne, hogy "Majd akkor most megszeretitek, mert ezt fogjuk játszani, ez van."
De ismét hozzáteszem, lehet, hogy csak kissé paranoiás vagyok, és nem lesz semmi "rombolás". A jelenlegi szint, színvonal teljesen elfogadható. Bízzunk benne, hogy a jelenlegi vezetők is hozzáértők, és ezt ők is belátják, és nem lesz elnyugdíjasítás és elnépnemzetiesítés.
  • 1
  • 487
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • 626