noartist írta: ↑2019.02.18. 15:55Igazából hülyeség, de Balázsnak vannak olyan napjai, amikor végigszenvedi az adást, még saját bevallása szerint is, de ez még sztem akár rendben is van. Senki nem kel fel ugyanúgy mindennap.Marcii írta: ↑2019.02.18. 07:40 Elég gyengék az új szignálok balázséknál.
Szerintem jó, a műsor ellenben elfáradt. Ma hallgattam, de Balázsnak olyan unott hangja volt, hogy az elképesztő.
Nekem azóta kezdett kicsit elvonttá válni az egész, hogy elkezdték ezt a narratívát erőltetni, hogy "Balázsról szól az egész műsor, a két bólogató embere meg helyesel neki mindenben". A műsorban néha-néha ezen poénkodni még szórakoztató volt, de erre ráfűzni mindent már kicsit fárasztó, ilyenkor azért visszasírom a Morning Show-s időket, mert azt sosem éreztem ennyire tenyérbemászós/arcoskodós hangvételűnek, meg annak még volt valami grandiózus érzése, ahogy a Bumerángnak is anno, amit valahogy a R1-re már nem sikerült átmenteni. Helyette inkább le lett gyártva szignálokban, jó hangosan kiemelve, hogy "legjobb és leghallgatottabb reggeli műsor", amit mondjuk már csak a Petőfi lefedettségével összehasonlítva is kissé nehezen hiszek el.
Másik dolog, amit sosem tudok hova tenni, a pisi-kaki-fingós poénkodás gyakran negyed órákon keresztül, ami saját bevallásuk szerint kell, mert ezt igénylik a hallgatók (?). Könyörgöm, biztos, hogy a trash-humort is ki kell szolgálni, mert bizonyos társadalmi-és értelmi szinten lévő emberek számára ezt számít nívónak?