RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#181880  Szerző: tomee

noartist írta: 2019.02.18. 15:55
Marcii írta: 2019.02.18. 07:40 Elég gyengék az új szignálok balázséknál.

Szerintem jó, a műsor ellenben elfáradt. Ma hallgattam, de Balázsnak olyan unott hangja volt, hogy az elképesztő.
Igazából hülyeség, de Balázsnak vannak olyan napjai, amikor végigszenvedi az adást, még saját bevallása szerint is, de ez még sztem akár rendben is van. Senki nem kel fel ugyanúgy mindennap.

Nekem azóta kezdett kicsit elvonttá válni az egész, hogy elkezdték ezt a narratívát erőltetni, hogy "Balázsról szól az egész műsor, a két bólogató embere meg helyesel neki mindenben". A műsorban néha-néha ezen poénkodni még szórakoztató volt, de erre ráfűzni mindent már kicsit fárasztó, ilyenkor azért visszasírom a Morning Show-s időket, mert azt sosem éreztem ennyire tenyérbemászós/arcoskodós hangvételűnek, meg annak még volt valami grandiózus érzése, ahogy a Bumerángnak is anno, amit valahogy a R1-re már nem sikerült átmenteni. Helyette inkább le lett gyártva szignálokban, jó hangosan kiemelve, hogy "legjobb és leghallgatottabb reggeli műsor", amit mondjuk már csak a Petőfi lefedettségével összehasonlítva is kissé nehezen hiszek el.

Másik dolog, amit sosem tudok hova tenni, a pisi-kaki-fingós poénkodás gyakran negyed órákon keresztül, ami saját bevallásuk szerint kell, mert ezt igénylik a hallgatók (?). Könyörgöm, biztos, hogy a trash-humort is ki kell szolgálni, mert bizonyos társadalmi-és értelmi szinten lévő emberek számára ezt számít nívónak?
 #181878  Szerző: shadoe

A Rádió 1-en számomra két hallgatható műsor van: a vasárnap esti DJ Revolution, ahol megkapom a szükséges R'n'B adagomat egy hétre, és szinte felüdülés a napi hallgathatatlan rotációból kilépni és másfajta zenéket hallani. Néha megengedem magamnak a luxust, hogy a Disco's Hitbe is belehallgassak - ugyan kamu az összes "Billboard Top 40-nak", "UK Top 40-nak" nevezett lista (ezt nem is értem, miért csinálják), de hoznak fel olyan számokat, amiket én máshol nem nagyon hallok (most pl. Shawn Mendes "Lost in Japan", Bebe Rexha "I'm a mess", Olly Murs/Snoop Dogg új száma, Loud Luxury-tól a Body, vagy említhetném Martin Garrix újdonságát, Clean Bandit-Marinától a "Baby") - hajmeresztő, de ezek a számok a Petőfin se mennek - sőt Ava Max és a Panic! At The Disco High hopes is előbb ment itt, mint a Petőfin (és valóban, a Music Fm kapta fel először). Kiegészítő műsorként jó, de azt nem nagyon értem, miért az a koncepció, ami - tulajdonképpen minden második szám Rádió 1 playlistjéhez képest újdonság, közöttük meg állandóan a fél éves lement és unásig játszott számok... Ettől függetlenül nem nagyon lehet válogatni, főleg itt vidéken az FM sávban, vannak ezek a kötött programok, és még mindig inkább ezt hallgatom, mint a Petőfit az óránkénti 4-5 magyar számával.
 #181874  Szerző: Dani

tomee írta: 2019.02.18. 11:08
tomee írta: 2019.02.18. 09:17 Bakonyi Gábor orgánumát mondjuk én bírom, sokkal markánsabb, mint ami eddig volt. Furcsa volt a R1-en hallani, pláne a 96.4-en...
Szerk: Visszahallgatva az adást, full régi Roxy rádiós szignálok feeling, bár azt nem tudom, hogy Bakonyi itteni megjelenése negatívan vagy pozitívan befolyásolja azt az elképzelést, hogy a későbbiekben újraindíthatják a Roxy-t...
Ne legyen igazam, de szerintem a Musicnak a Rádió1 miatt kellett elhallgatnia. Évek óta lehetett tudni, egyértelmű jelek utaltak rá, hogy a Rádió1-nek útjában állt. Egy Roxy is ugyanúgy zavarná a Rádió1-et, éppen ezért tartom nehezen elképzelhetőnek, hogy a MusicFM helyett bármi is elindulna.
 #181873  Szerző: Kovi02

asr27 írta: 2019.02.18. 16:28 Ma én is hallgattam egy kicsit, autózás közben a keszthelyi frekin...nem bírtam sokáig. Juanes - La Camisa Negra számát előadni igazi mai slágerként... ehhez már tényleg pofa kell :D Legalább 10 éves zene!
Ja meg" Ava Max - Sweet but Psycho című újdonságát Magyarországon a Rádió 1 játssza elsőként"
Ez is mekkora kamu! A Music FM-en már Decemberben is rendszeresen játszották.
Az EHR-en meg augusztus vége óta heavy rotationban megy. :D (szerintem bármire rá tudják mondani hogy ők játsszák elsőként,mert ahol R1 van ott nincs más helyi rádió ami játszaná. konkrétan a szerb Radio S2 Hot AC formattal frissebb mint az R1 )
 #181872  Szerző: asr27

Ma én is hallgattam egy kicsit, autózás közben a keszthelyi frekin...nem bírtam sokáig. Juanes - La Camisa Negra számát előadni igazi mai slágerként... ehhez már tényleg pofa kell :D Legalább 10 éves zene!
Ja meg" Ava Max - Sweet but Psycho című újdonságát Magyarországon a Rádió 1 játssza elsőként"
Ez is mekkora kamu! A Music FM-en már Decemberben is rendszeresen játszották.
 #181870  Szerző: noartist

Marcii írta: 2019.02.18. 07:40 Elég gyengék az új szignálok balázséknál.

Szerintem jó, a műsor ellenben elfáradt. Ma hallgattam, de Balázsnak olyan unott hangja volt, hogy az elképesztő.
 #181869  Szerző: Nightman

Jo ötlet volt ez a hang,de nagyon tul van tolva ez így minden reggel 8x az csunya lesz.. :/
Más ..
Meloban én probáltam hallgatni a mixműsort tényleg.
De egy kalap......... Több éves kifutott zenék.....mixben egy zene 12!!!!!!!percig eröltetve...
A Musicnak semmiképp se léphet a nyomába.. :hit:
 #181866  Szerző: tomee

tomee írta: 2019.02.18. 09:17 Bakonyi Gábor orgánumát mondjuk én bírom, sokkal markánsabb, mint ami eddig volt. Furcsa volt a R1-en hallani, pláne a 96.4-en...
Szerk: Visszahallgatva az adást, full régi Roxy rádiós szignálok feeling, bár azt nem tudom, hogy Bakonyi itteni megjelenése negatívan vagy pozitívan befolyásolja azt az elképzelést, hogy a későbbiekben újraindíthatják a Roxy-t...
 #181864  Szerző: tomee

Bakonyi Gábor orgánumát mondjuk én bírom, sokkal markánsabb, mint ami eddig volt. Furcsa volt a R1-en hallani, pláne a 96.4-en...
 #181863  Szerző: Marcii

Elég gyengék az új szignálok balázséknál.
  • 1
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 1022