RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#190668  Szerző: knoskamatee

szerintem még a KESMA-ra se lenne szükségük, ha Pop FM-ként indult volna.
ha nem nyírták volna ki a Classt, akkor a Petőfiből lehetett volna egy jó kis retró adót csinálni. ennek így kellett volna elsülni. Petőfi a retró, ez meg egy (Hot)AC format.
 #190656  Szerző: noartist

potyi írta: 2021.03.15. 23:31 Ennek gondolom egyetlen célja volt, hogy ne ismétlődhessen meg újra a G-nap. Úgy működhetne, ha egy nagy mérleg az egész alapítvány, és az egyik felén olyan orgánumok vannak, amik hozzák a pénzt, a másik felén meg olyanok, amik viszik. Csak hát a libikóka első fele nem igazán működik jól. Nincs az az MVM és Szerencsejáték marketing büdzsé, ami fájdalommentesen életképessé tenné, piaci cég meg pláne nem, márpedig egy esetleges jövő áprilisi bukta után ez elengedhetetlen. Na de majd a Petőfi kinyírása meghozza gyümölcsét talán. Meg lassan betehetnék a TV2-t is. De előbb fog szétesni szerintem...
Igen, valami ilyesmire gondolok én is.

De basszus... kereskedelmi rádió egy nonprofit alapítványban... a kávét is sóval isszák?

Az egész rendszert le lehet írni ezzel a paradoxonnal.

Sajnálom.
 #190654  Szerző: potyi

Ennek gondolom egyetlen célja volt, hogy ne ismétlődhessen meg újra a G-nap. Úgy működhetne, ha egy nagy mérleg az egész alapítvány, és az egyik felén olyan orgánumok vannak, amik hozzák a pénzt, a másik felén meg olyanok, amik viszik. Csak hát a libikóka első fele nem igazán működik jól. Nincs az az MVM és Szerencsejáték marketing büdzsé, ami fájdalommentesen életképessé tenné, piaci cég meg pláne nem, márpedig egy esetleges jövő áprilisi bukta után ez elengedhetetlen. Na de majd a Petőfi kinyírása meghozza gyümölcsét talán. Meg lassan betehetnék a TV2-t is. De előbb fog szétesni szerintem...
 #190651  Szerző: noartist

Felteszem a 40 milliós kérdést. Bárminemű tévedésemért javítsatok ki.

Hogy lehet egy országos kereskedelmi (!) rádió, az országban az egyetlen, egy nonprofit alapítvány tagja?

Évek óta rágom, kérődzöm a dolgon, és hiába próbálom leküzdeni a torkomon, egyszerűen nem sikerül.

Ha volt szándék egy erősen rétegigényt kielégítő, ráadásul marketinges szempontból relatíve bukós (idős korosztály, nehezen befolyásolható, nem céloznak rájuk már sok helyen) rádióra, azt miért nem az MTVA indította el?

Csak mert valami ilyesmi lenne a közszolgálat célja. A kereskedelmileg nem érdekelt, de bizonyos szempontokból - társadalmilag - mégis fontos igények kielégítése. Pl. a Bartók és a naponta felhozott MR2 erre igen jó példa.

Az MTVA helyett pedig elindult az ország utolsó országos kereskedelmi rádiós frekvenciáján, hogy utána belecsapják egy nonprofit alapítványba. A kereskedelmi rádiót!!!

Lehet, hogy csak az én fogaskerekeim vannak rosszul összerakva, de én ezt nem értem. Még úgy sem, hogy az elmúlt időszakban elindultak egy más irányba.
 #190621  Szerző: Beci45

Derrick írta: 2021.03.14. 12:38
Beci45 írta: 2021.03.14. 11:51
tomee írta: 2021.03.14. 11:14 Amúgy konkrétan reklámszpot van már legyártva, amiben hirdetőknek hirdet a rádió, hogy hirdessenek náluk, szóval momentán annyira a KESMA-világban sem lehet minden habostorta...
A Radio 1-en ugyanez. Nem pont ezert valtottak le Flyekat?
A Rádió1 nincs a KESMA alatt.
Ertem, koszi. En egyelore csak laikuskent kovetem a radiozast, ugyhogy ha valami hulyeseget irok, javitsatok ki. Egyebkent en arra irtam, hogy ott is van ilyen reklam spot a hirdetoknek, hogy hirdessenek a Radio 1-en.
 #190608  Szerző: Derrick

Beci45 írta: 2021.03.14. 11:51
tomee írta: 2021.03.14. 11:14 Amúgy konkrétan reklámszpot van már legyártva, amiben hirdetőknek hirdet a rádió, hogy hirdessenek náluk, szóval momentán annyira a KESMA-világban sem lehet minden habostorta...
A Rádió1 nincs a KESMA alatt.
 #190606  Szerző: Beci45

#190605  Szerző: Derrick

Na igen, sok pénzt visz el a propaganda ... Biztosan fognak náluk hirdetni olyanok mint az MVM , meg a szerencsejáték, amiknek semmi közük a kormányhoz :D
 #190604  Szerző: tomee

Amúgy konkrétan reklámszpot van már legyártva, amiben hirdetőknek hirdet a rádió, hogy hirdessenek náluk, szóval momentán annyira a KESMA-világban sem lehet minden habostorta...
 #190603  Szerző: Derrick

potyi írta: 2021.03.14. 10:39 Ez tök igaz, de végtelen pénze a KESMA-nak sincs, bevétel nélkül meg vannak lőve, állami lélegeztetőn nem lehet örökké minden, a legtöbb sajtótermékük meg zabálja a pénzt.

Gondolom az elmélet az volt, hogy a nyugdíjasok nincs hova kapcsoljanak, ezért majd maradni fognak a végtelenségig...
Akkora baj mégsem lehet náluk, ha egy új országos hálózatot építenek bevétel és hallgató nélkül. ( Karc fm )
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 212