RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#57366  Szerző: djlacee

Köszönöm szépen, nem tüntettem a Sláger és Danubiusért, de ez a dolog más.
 #57359  Szerző: steve

Atyaég!
Kiment 100 ember?
Ennél még egy Gárda tüntire is több ember megy ki.

Ugyanazok a szellemi színvonalon lévő emberek tüntetnek és csinálnak ugyanúgy internetes siratófalat, akik a két múmiarádióért zengtek ódákat.
Remélem, ezek meg majd lila szalagot tesznek ki az autóikra. És akkor már ugyanolyan menő birkákká válhatnak, mint a két eltüntetett depressziórádiót siratók.

Én seciel annak is örülnék, ha visszatérne a régi Petőfi.
Én azt szerettem nagyon.
Ezt a jelenlegi szörnyűséget képtelen vagyok hallgatni.
Ha bekapcsolom, 1 óra után már nagyon unalmas, mert semmi élő megszólalás (még a hírek sem), semmi értékközvetítés, csak az a monoton alter zene. Ezt ráadásul mind úgy, hogy agyon ismételnek rajta zenéket. Ez pont az agymosó kerrádiókra jellemző magatartás. Miért nem dobnak be egy több ezer zenéből élló válogatást úgy, mint amikor elindult a Neo FM? Sajnos ez a rádió a liberálisoknak szól, azoknak is csak az agymosott részéhez. Mert sok liberális felfogású embert ismerek, akik képtelenek a Petőfit hallgatni, helyette a cafét hallgatják, mert az sokkal változatosabb és élő emberek beszélnek benne, tele jó műsorral.
 #57355  Szerző: mimi

http://index.hu/belfold/2010/10/28/erdo ... pont_pont/

Azért így eléggé komolytalan, hogy rárepült a ződbal, meg ilyen szövegekkel jönnek, hogy
"Ha átalakítják a rádiót, az támadás a demokrácia ellen" - mondta az egyik felszólaló, aki Szalai Annamáriát Erdős Péterhez hasonlította, és felelevenítette a régi dalt: "Erdős Péter, pont, pont, pont" - kiáltotta bele a hangszóróba.
meg
az MR2 a minőségi modern kultúra egyedüli képviselője
Utóbbit több közösségi rádió nevében is köszönjük szépen... :blush:
 #57339  Szerző: Gabeedj

Jó lenne,ha MR rádió sorsáról tudnánk is picit és nem így titkolóznának.Közmédium,ránk is tartozik...Kíváncsi vagyok a rádiós székház előtti tüntetésre ,mi lett az eredménye..
 #57321  Szerző: Gyurii91

Békéscsabán se, vagyis nagyon "centizni" kellene, hogy RDS-el jöjjön. Viszont akkor MR2-t telón sétálva is lehet hallgatni. ;)
 #57315  Szerző: tomee87

Gyurii91 írta:Kossuth költözne Petőfi frekijeire.
Ha ezt annamarika megteszi, akkor ezentúl Sátoraljaújhelyen, Miskolcon és még sok más helyen, egy sima konyharádióval nem lehet majd hallgatni az elsőszámú nemzeti főadót FM sávon 2010-ben.
Gratulálok neki, meg annak is aki rábízta ezt a feladatot! Semmit nem ért a médiához.. csak biztos jól ...... khmm, na mind1 nem idegesítem magam.
 #57314  Szerző: djlacee

Hogy lenne a MR1 lefedettebb? attól hogy 40+ adója van, azok közül még sok iszonyat kis teljesítményű, tiszta Ausztria.
 #57313  Szerző: Pasa

Gyurii91 írta:mr1 kis frekik meg megszűnnének.
Miért szűnnének meg? A kis freki is érték. A nagyokkal meg mi lenne (pl. 107,8)?
 #57311  Szerző: Gyurii91

djlacee írta:Hát pont hogy nem, hanem a MR1 és MR2 helyet cserélne. :geek:
Akkor miért megy a pankráció? MR1 lefedettebb... ^^

Csak ne változna a tematika semmit...

Bár én mondom, kinézem azt is, hogy mr1 mr2 frekire, mr1 kis frekik meg megszűnnének.
 #57310  Szerző: djlacee

Hát pont hogy nem, hanem a MR1 és MR2 helyet cserélne. :geek:
  • 1
  • 543
  • 544
  • 545
  • 546
  • 547
  • 625