RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#50806  Szerző: Gabeedj

Mr2 szerintem még mindig a legjobb adó Classt Neot simán lepipálja.Tetszik pl a reggeli műsorsáv.Nyugodt kellemes és pörgős zenék váltakoznak,a műsorvezető is odavaló és intenzív informatív és ami fontos nem erőltetett.Tehát reggeli műsorban is inkább rájuk szavaznék:)Kicsit a Dj szettet elhanyagolták és hiányolom Karányit is.Jó lenne ezt a dj szettet este 10 re tenni vagy ilyesmi időpontba főleg csüt péntek szombat ütne,hiszen többen tekernének oda .Hát nem én vagyok a szerkesztő ,de remélem fejlődni fog mr2 is.Ez a rádió önmagában lepipálja másik 2-öt.Hajrá
 #50778  Szerző: LuciFerko

éjjel, hajnalban viszont vannak érdekes dolgok :)
 #50770  Szerző: Ghee

Szerintem nem sokat változott az MR2 zenei szerkesztése - sokat hallgatom. Viszont amiért el szoktam kapcsolni az az, amikor a rotation-be rakott zenék periódusába újra belefutok. Még szerencse, hogy egy napon belül váltanak néhányszor playlistet. Feltűnt egyébként, mintha kevesebb szám közül válogatnának napközben... :gülü:
 #50754  Szerző: csokie

Nekem olyan felemás ez az MR2. Megy egy jó szám, utána kb 3 gyenge, pláne 10 óra után értem ezt. És mire azt mondom hogy áhh inkább átkapcsolok, addigra megint jön egy általam kedvelt szám. Szóval nem mindig azt a kikapcsolódást nyújtja ez a rádió, amiről szólnia kéne. Friss dalok miatt viszont megéri hallgatni: Kafkaz - Földlakó, HS7 & MR szimfonik - Ez a szerelem, Vad Fruttik - Lehetek én is...; ezekért simán megéri hallgatni. :) Csak az lenne a legjobb, hogyha több ilyen ismertebb előadó lenne, és az elmúlt 3 év sikereit is visszarotálnák a listába. Hajrá MR2.
 #50705  Szerző: pébégáz

GM 49 van az Akusztikban ! Beszarás :)
 #50187  Szerző: SzD

djlacee írta:Hova lett a MR2 az RTVSTAT -ról??
Már ott van megint. Gondolom azért nem láthattad, mert nem üzemelt a szerver, vagy valami hasonló történhetett.
 #50184  Szerző: Cicoo

djlacee írta: Mivel a MR2 egy (sajátosan) CHR rádió, ezért ez nem valószínű.
Gúvadt a szemem rendesen. Mondom magamban, hogy nem hiszem, hogy azt is átvariálták megint.
 #50177  Szerző: djlacee

Hova lett a MR2 az RTVSTAT -ról??
 #50169  Szerző: Pasa

Júliusban adókarbi??? Ilyen nem volt az elmúlt 30 évben... :o
 #50168  Szerző: djlacee

OFF
Tropo miatt pont bejött az esztergomi Klubrádió, ahol budapesti helyi hírek mentek, és itt is bemondták a karbantartást
ON
Cicoo írta:Egy fazon azt mondta, hogy a '70-es évek-beli magyar zenék a Petőfin mennek. Én hallgatom keveset, vagy tényleg mennek ott is?
Mivel a MR2 egy (sajátosan) CHR rádió, ezért ez nem valószínű.
  • 1
  • 565
  • 566
  • 567
  • 568
  • 569
  • 625