RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155856  Szerző: Ivoa

adam1400 írta:Vidéken is ugyanaz a top 40 megy mint a pestin,csak ott Epres a hang meg Bárányék külön szöveget mondanak,de gondolom konzerv.Így nem lesz fárasztó nekik,és h lesz a mix?
Ezeken olyanokat tudok derülni, mint ahogy a múltkor is szóba került Györke Attila hétórás műsorvezetése. Felnőtt emberek fizetésért végeznek munkát (amit szeretnek csinálni), ennél sokkal nehezebb munkáknál nem merül fel ez kérdésként. Miért aggaszt téged Bárány vélelmezetten túlzott munkavégzése?

Beszélgess pár nővérrel, orvossal, buszvezetővel. Ők szerintem sokat tudnak mesélni a fáradtságról.
 #155854  Szerző: asr27

Kép
"hallgasd te is minket" :D
 #155850  Szerző: adam1400

Vidéken is ugyanaz a top 40 megy mint a pestin,csak ott Epres a hang meg Bárányék külön szöveget mondanak,de gondolom konzerv.Így nem lesz fárasztó nekik,és h lesz a mix?
 #155836  Szerző: kukac

samsung írta:Kép valaki elég jól kezeli a photoshopot
amikor a szépérzék és az igényesség vetekszik a jóízléssel - aztán a végén mindhárman kiütve fekszenek a padlón...
 #155835  Szerző: markfelt

samsung írta:Kép valaki elég jól kezeli a photoshopot
:twisted: ez honnan?
 #155834  Szerző: samsung

Kép valaki elég jól kezeli a photoshopot
 #155831  Szerző: djlacee

Kveszcsön: valakinek nincs véletlenül Fittikémes Rádió1 szignálja?
 #155820  Szerző: adam1400

Sakál írta:Szegény Ákos eléggé össze van zavarodva, hogy nincs kivel beszélgetnie. Csak kéne még egy ember, még akkor is, ha nem dumálnának hosszabban. De a csúsztatott élő mindenképpen segítene egy kicsit. Vagy majd belejön?
hát igen nekem se tetszett,jöhetne valaki mellé,bár azt mondta lesznek vendégek. Ja és Bányász Árpi mondja a híreket,ő is átjött a Slágerből.
 #155819  Szerző: LuciFerko

BroCreSt írta:FM-ről stream-elnek?
Lehet hallani a sercegést.
Ez már nem tőlem megy. :sealed:
 #155815  Szerző: markfelt

Ez szerintem is messze van a jótól így.
  • 1
  • 928
  • 929
  • 930
  • 931
  • 932