RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#158201  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Viszont a hangját igazán megcsinálhatnák már. Nem hallja senki ott, hogy egy hányás az egész?

DVB-T-n szerencsére processzálatlanul megy, csak egy lassú AGC van betéve, ami szintén elég zavaró tud lenni a hullámzásával, de azt némi házi varázslattal legalább meg lehet javítani ellentétben az FM-ről jövő homállyal.
A dankónál így is jobb (mondjuk annál minden), ahogy az szól, az valami csuda.
 #158199  Szerző: frekivadasz

Viszont a hangját igazán megcsinálhatnák már. Nem hallja senki ott, hogy egy hányás az egész?

DVB-T-n szerencsére processzálatlanul megy, csak egy lassú AGC van betéve, ami szintén elég zavaró tud lenni a hullámzásával, de azt némi házi varázslattal legalább meg lehet javítani ellentétben az FM-ről jövő homállyal.
 #158182  Szerző: kukac

admin írta:Jó, ez így geci unalmas, ha nem érted, hát nem érted. Nekem ok.
szerintem is, minthogy rendre elkerülöd a választ - de ha neked ez ok, akkor legyen ok... :) ...csak akkor meg minek állítasz olyan dolgot, amit később nem tudsz alátámasztani? ;)
 #158179  Szerző: markfelt

Jó, ez így geci unalmas, ha nem érted, hát nem érted. Nekem ok.
 #158175  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:A felvetésen nevettél, szerettem volna, hogy kifejtsd, de nem történt meg úgy, ahogy az egy vitához kellő. Így nincs mit szakmailag megindokolni, így nincs vita sem.
Persze hogy nincs, hiszen nem nagyon volt semmilyen szakmai abban amit írtál. ...Csak akkor mit értettél azon, hogy "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen,..." :)
Ugyan már, volt benne, és igen, rendben van a Petőfi. A valóság az, hogy te nem tudod megindokolni, hogy szerinted miért nincs, így pedig teljesen okafogyott negyedjére is ugyanazt szajkóznod. :)

Én számtalanszor alátámasztottam már szakmai érvekkel, miért jó a Petőfi. Ezt indoklás nélkül elutasítottad, így pedig nem vita a vita. Mehet mindenki a dolgára.
szerintem pont én indokoltam meg, hogy miért nincs rendben csupán attól egy rádió, ha önmagában nagyon "szakmai" amit csinálnak, de a kutya se hallgatja öket :)
Ellenben nem látni a te felvonultatott "szakmai" érveidet, hogy mégis miért kell így működnie egy közszolgálati rádiónak - arra lehet érv, ha valóban a nagyközönség számára kevésbé népszerű kulturális missziót teljesít (itt érthető, hogy ezt állami pénzből teszi és hallgatottságban nem éri el a leghallgatottabb kereskedelmi rádiók szintjét - de nem is ez a célja), viszont ez a szolgai erőlködés, hogy közszolgálatiként kereskedelmibb legyen a legnépszerűbb kereskedelmi adóknál (ugyanakkor nem képes mellé tenni azt azokat az arculati, hangzás -és stílus-béli változásokat, melyeket a célcsoport igényelne - apropó erősen érződik hogy piackutatás nem történt a nagy lóhalál-rebranding előtt). Na akkor most mitől is van annyira nagyon "szakmai", amit a DJ-Petőfiben hallunk? :)
 #158174  Szerző: kukac

gyattis írta:Felesleges ezen vitatkozni. A fórumot folyamatosan olvasva (más topikokban is) mindenki másképp látja / ítéli meg / írja le a "szakmaiságot". Saját ízlések alapján fogalmazódik vélemény arról, hogy mi szakmai, mi nem. Innentől kezdve parttalan a vita, sehová nem tart.
tévedés, ez nem szubjektum, a szakma az szakma - egyféleképpen lehet értelmezni, nincs kétféle agysebész képzés, egyféle van, azt kell jól csinálni - önmagában viszont a legjobb agysebész is csak a nyiszatolásra képes, ha nincs benne kellő empátia a pácienssel szemben, akkor a gyógyítás önmagában nem elég, a rehabilitációra már nem futja.
 #158070  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:A felvetésen nevettél, szerettem volna, hogy kifejtsd, de nem történt meg úgy, ahogy az egy vitához kellő. Így nincs mit szakmailag megindokolni, így nincs vita sem.
Persze hogy nincs, hiszen nem nagyon volt semmilyen szakmai abban amit írtál. ...Csak akkor mit értettél azon, hogy "A Petőfi Rádióval szakmailag semmi baj sincsen,..." :)
Ugyan már, volt benne, és igen, rendben van a Petőfi. A valóság az, hogy te nem tudod megindokolni, hogy szerinted miért nincs, így pedig teljesen okafogyott negyedjére is ugyanazt szajkóznod. :)

Én számtalanszor alátámasztottam már szakmai érvekkel, miért jó a Petőfi. Ezt indoklás nélkül elutasítottad, így pedig nem vita a vita. Mehet mindenki a dolgára.
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 625