RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168893  Szerző: broadcaster

Gyurii írta:Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.

Foleg egy R1-nel ahol a penz nem szamit, bar a radiot ha megnezzuk, leporoltak mindent amit regi felfogassal, es egy ilyen zenei kinalattal nem tudom ki az aki AF-el, "megszakitas" nelkul hallgatná akar 3-4 megyen keresztül..
Egyetértek. Kétlem egyébként, hogy a szakmai részében töménytelen pénz lenne. Ha igen, akkor nem kellett volna az összes "elavult" adásvezérlőt leporolni. A mostani felállás a lehető legolcsóbb megoldás.... Arra viszont nagyon jó, hogy óránként megköszönjék a nemzeti konzultáción való részvételt, naponta 10 alkalommal ha jól emlékszem most 20 frekvencián. És még milyen jó lesz majd a választásokok előtt ;)

Én arról olvasnék szívesen, hogy hány városba követelik vissza a helyi rádiójukat a hallgatók.
 #168891  Szerző: Gyurii

Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.

Foleg egy R1-nel ahol a penz nem szamit, bar a radiot ha megnezzuk, leporoltak mindent amit regi felfogassal, es egy ilyen zenei kinalattal nem tudom ki az aki AF-el, "megszakitas" nelkul hallgatná akar 3-4 megyen keresztül..
 #168885  Szerző: RadioFan

Pár napja pont az M3-on Hatvan felé jártam, és egyszer csak úgy gondolta az autóm, hogy a 93.7 jobban jön. És tényleg jól jött. Viszont nem túlzok, 20 (!!!!) PERCES lemaradásban volt a Pestihez képest. Ez azért furcsa, mert a többi freki tapasztalatom szerint max. fél perces lemaradában szokott lenni. Szóval jól mondta McNutt, tényleg nehéz üzlet a hálózatba kapcsolás.
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy Gyöngyösön az autóban sem a Hevesi, sem az Egri, sem a Pesti freki nem jön? (Salgótarjánin bejött egy ukrán adó…)
 #168882  Szerző: RadioFan

mlaszlo írta:
RadioFan írta: Nekem még nem volt ilyen problémám a 96.4-el, viszont az tény, hogy ha lemegyek Fehérvárnál a pályáról, csak sistereg. Egyébként érdekes, a Sláger FM-nél nincs ilyen probléma. Az ugye a 103.9, és Fehérváron a Kék Duna a 103.8-as frekit használja. Az utóbbi a Váli völgyig hibátlanul jön, és a Sláger is, bár az változatlanul elmegy Szfvárnál. :ayfkm:
Lényeg: az R1-nek muszáj lenne kérnie másik frekit, ez szvsz nem állapot.
Nem tudom merre nézted, az M7-esen jó, de ha lejössz az autópályáról Törökbálint, Érd felé, akkor a városokon belül már erősen gyengül.
Én Székesfehérvárnál értettem, mert ha ott lemegyek, a Sláger és az R1 is csak sistereg. De az is tény, hogy a 96.4 az agglomerációban, és Érden is gyenge, miután lejöttél az M7-ről.
 #168873  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
Kovi02 írta: Erre lesz a 90,4 és a 103,8. Kelet felé ott a 93,7 és a 101,3,dél felé meg ott a 106,5.(nyugat felé elszól Kecskemétig is).
hirdetői szempontból mindenképpen fontosabb lenne.
Nem kell őket félteni, hogy csődbe mennek, van ott (köz)pénz, ráadásul vajna kaszinói adókötelezettség-mentesek. :x
Akkor is nyereségesek lennének, ha egy hirdetőjük se lenne az államon kívül, de sajnos van nekik bőven.
 #168869  Szerző: mlaszlo

Kovi02 írta: Erre lesz a 90,4 és a 103,8. Kelet felé ott a 93,7 és a 101,3,dél felé meg ott a 106,5.(nyugat felé elszól Kecskemétig is).
Lehet, hogy ezek segítenek, de a fővárosi agglomerációban a 96.4 hirdetői szempontból mindenképpen fontosabb lenne.
 #168868  Szerző: mlaszlo

RadioFan írta: Nekem még nem volt ilyen problémám a 96.4-el, viszont az tény, hogy ha lemegyek Fehérvárnál a pályáról, csak sistereg. Egyébként érdekes, a Sláger FM-nél nincs ilyen probléma. Az ugye a 103.9, és Fehérváron a Kék Duna a 103.8-as frekit használja. Az utóbbi a Váli völgyig hibátlanul jön, és a Sláger is, bár az változatlanul elmegy Szfvárnál. :ayfkm:
Nem tudom merre nézted, az M7-esen jó, de ha lejössz az autópályáról Törökbálint, Érd felé, akkor a városokon belül már erősen gyengül.
 #168867  Szerző: Kovi02

RadioFan írta:
mlaszlo írta:Érden ahogy említettem alapból is nagyon gyenge a 96.4 Rádió1, de jön egy kis terjedés és a Fortuna, valamint a Gong el is nyomja.
Az első videón egy erősebb, érzékenyebb tunerrel rendelkező autórádióval:
https://www.youtube.com/watch?v=Ss_95tfGUNw
Ezzel még úgy ahogy bejön, de RDS ezen sem jön le.

A második videón egy átlagos tunerrel rendelkező rádión:
https://www.youtube.com/watch?v=z5cEwNuV1mI
Ezen nyoma sincs a Gong miatt.

Nem digitális tunerrel rendelkező rádión a Gong mellett nincs is esély behangolni, amely alapból is zavarni szokta.
Nekem még nem volt ilyen problémám a 96.4-el, viszont az tény, hogy ha lemegyek Fehérvárnál a pályáról, csak sistereg. Egyébként érdekes, a Sláger FM-nél nincs ilyen probléma. Az ugye a 103.9, és Fehérváron a Kék Duna a 103.8-as frekit használja. Az utóbbi a Váli völgyig hibátlanul jön, és a Sláger is, bár az változatlanul elmegy Szfvárnál. :ayfkm:
Erre lesz a 90,4 és a 103,8. Kelet felé ott a 93,7 és a 101,3,dél felé meg ott a 106,5.(nyugat felé elszól Kecskemétig is).
 #168866  Szerző: RadioFan

mlaszlo írta:Érden ahogy említettem alapból is nagyon gyenge a 96.4 Rádió1, de jön egy kis terjedés és a Fortuna, valamint a Gong el is nyomja.
Az első videón egy erősebb, érzékenyebb tunerrel rendelkező autórádióval:
https://www.youtube.com/watch?v=Ss_95tfGUNw
Ezzel még úgy ahogy bejön, de RDS ezen sem jön le.

A második videón egy átlagos tunerrel rendelkező rádión:
https://www.youtube.com/watch?v=z5cEwNuV1mI
Ezen nyoma sincs a Gong miatt.

Nem digitális tunerrel rendelkező rádión a Gong mellett nincs is esély behangolni, amely alapból is zavarni szokta.
Nekem még nem volt ilyen problémám a 96.4-el, viszont az tény, hogy ha lemegyek Fehérvárnál a pályáról, csak sistereg. Egyébként érdekes, a Sláger FM-nél nincs ilyen probléma. Az ugye a 103.9, és Fehérváron a Kék Duna a 103.8-as frekit használja. Az utóbbi a Váli völgyig hibátlanul jön, és a Sláger is, bár az változatlanul elmegy Szfvárnál. :ayfkm:
 #168852  Szerző: Nightman

Megerősítem,sőt Cegléd felé haladva a törökszentmiklósi Szentistván is elnyomja ami szintén a 96.4-en szól..
A Gong detto..
Pedig itt Abonyban még a Tilos is teljesen jól jön..
  • 1
  • 692
  • 693
  • 694
  • 695
  • 696
  • 1035