broadcaster írta:Gyurii írta:Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.
Foleg egy R1-nel ahol a penz nem szamit, bar a radiot ha megnezzuk, leporoltak mindent amit regi felfogassal, es egy ilyen zenei kinalattal nem tudom ki az aki AF-el, "megszakitas" nelkul hallgatná akar 3-4 megyen keresztül..
Egyetértek. Kétlem egyébként, hogy a szakmai részében töménytelen pénz lenne. Ha igen, akkor nem kellett volna az összes "elavult" adásvezérlőt leporolni. A mostani felállás a lehető legolcsóbb megoldás.... Arra viszont nagyon jó, hogy óránként megköszönjék a nemzeti konzultáción való részvételt, naponta 10 alkalommal ha jól emlékszem most 20 frekvencián. És még milyen jó lesz majd a választásokok előtt
Én arról olvasnék szívesen, hogy hány városba követelik vissza a helyi rádiójukat a hallgatók.
Igazából szerintem sok helyi rádiónál még az R1 is kategóriákkal jobb. Pl. a fehérvári Kék Duna…van 1 szem műsorvezetője, 6-tól du. 3-ig ő van, utána meg senki. Hétvégente meg nyilván nincs. És a zenei kínálatot nem is említettem. De akad azért ellenpélda is, az Egri rádió. Amikor elköszöntek
az ottani dolgozók, látszott rajtuk, hogy szívük-lelkük a rádióban volt.
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Balázsékat is rengetegen hallgatják/szeretnék hallgatni (köztük én is e tábort erősítem), és hiába sokan nem szeretik az igazi mai slágereket, és az óránkénti propagandát, a Reggeli Show szerintem kárpótolja őket.
Az lett volna a legegyszerűbb, ha meghosszabbítják a Class országos frekvenciáját, és akkor nem akarna a kutya sem R1-et hallgatni Balázsék nélkül.