RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#168901  Szerző: troll

broadcaster írta: Ideje lenne már a reggeli rádiózásnak is megújúlni.
Az ilyen baromságoktól áll fel a szőr a hátamon.

Nyilván azért ilyen a reggeli műsor, mert jelenleg erre van igény Magyarországon. Ha az igények eltérnének, biztos lehetsz abban, hogy utána mennének ők is. De egy bevált recepten addig is minek változtatni?!

Példa arra amit mondasz: Jajajaj. Több száz éves a Coca Cola receptje. Ideje lenne a Coca Colának megújulni.

Könyörgöm minek?! Egy világ tolja magába.

De ha te pl rádiós vagy, akkor ne a klaviatúra mestere legyél! Lépj a tettek mezejére. Csinálj egy új reggeli műsor formátumot, mutass hallgatottságot, és majd a rádiód elérhető és elért hallgatóit arányaiban visszaosztva megnézzük, hogy sikeresebb vagy-e... mint Balázsék.

Hajrá!
 #168900  Szerző: RadioFan

tomee írta:Amúgy vajon most a Morning Show-s pert bukták vagy igazából a Reggeli Show-s brand annyira ki tudott forrni, hogy hagyták a fenébe? (Csak mert a fb-ról lekerült, hogy "Morning Show sztárjaival")
Hagyták a fenébe. Nincs olyan magyar ember, aki bírta őket a Classon, és most ne tudná, hogy Reggeli Show néven tolják. Nyilván ehhez pár hónap kellett, ezért is csak most változtatták meg a fb oldal nevét.
(Ettől eltérően szerintem a pert elbukták, de már úgyis mindegy nekik)
 #168898  Szerző: broadcaster

RadioFan írta:
broadcaster írta:
Gyurii írta:Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.

Foleg egy R1-nel ahol a penz nem szamit, bar a radiot ha megnezzuk, leporoltak mindent amit regi felfogassal, es egy ilyen zenei kinalattal nem tudom ki az aki AF-el, "megszakitas" nelkul hallgatná akar 3-4 megyen keresztül..
Egyetértek. Kétlem egyébként, hogy a szakmai részében töménytelen pénz lenne. Ha igen, akkor nem kellett volna az összes "elavult" adásvezérlőt leporolni. A mostani felállás a lehető legolcsóbb megoldás.... Arra viszont nagyon jó, hogy óránként megköszönjék a nemzeti konzultáción való részvételt, naponta 10 alkalommal ha jól emlékszem most 20 frekvencián. És még milyen jó lesz majd a választásokok előtt ;)

Én arról olvasnék szívesen, hogy hány városba követelik vissza a helyi rádiójukat a hallgatók.
Igazából szerintem sok helyi rádiónál még az R1 is kategóriákkal jobb. Pl. a fehérvári Kék Duna…van 1 szem műsorvezetője, 6-tól du. 3-ig ő van, utána meg senki. Hétvégente meg nyilván nincs. És a zenei kínálatot nem is említettem. De akad azért ellenpélda is, az Egri rádió. Amikor elköszöntek
az ottani dolgozók, látszott rajtuk, hogy szívük-lelkük a rádióban volt.
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Balázsékat is rengetegen hallgatják/szeretnék hallgatni (köztük én is e tábort erősítem), és hiába sokan nem szeretik az igazi mai slágereket, és az óránkénti propagandát, a Reggeli Show szerintem kárpótolja őket.
Az lett volna a legegyszerűbb, ha meghosszabbítják a Class országos frekvenciáját, és akkor nem akarna a kutya sem R1-et hallgatni Balázsék nélkül.
:) Igen egyszerűbb lett volna, dehát nem egyszerűbb a készbe beleülni?

Ami Balázsékat illeti... Lehet, hogy a Bali hívők meg fognak kövezni, de talán 10 éve vannak éterben és lassan 5 éve hallhatjuk őket országos szinten, jóformán konkurencia nélkül. Persze fut a szignál, amely azt mondja, hogy a rádiózás legnagyobb hazai sztárjaival... Ez már azért a lovacska túlsó oldala.

Ideje lenne már a reggeli rádiózásnak is megújúlni.
 #168897  Szerző: tomee

Amúgy vajon most a Morning Show-s pert bukták vagy igazából a Reggeli Show-s brand annyira ki tudott forrni, hogy hagyták a fenébe? (Csak mert a fb-ról lekerült, hogy "Morning Show sztárjaival")
 #168895  Szerző: RadioFan

broadcaster írta:
Gyurii írta:Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.

Foleg egy R1-nel ahol a penz nem szamit, bar a radiot ha megnezzuk, leporoltak mindent amit regi felfogassal, es egy ilyen zenei kinalattal nem tudom ki az aki AF-el, "megszakitas" nelkul hallgatná akar 3-4 megyen keresztül..
Egyetértek. Kétlem egyébként, hogy a szakmai részében töménytelen pénz lenne. Ha igen, akkor nem kellett volna az összes "elavult" adásvezérlőt leporolni. A mostani felállás a lehető legolcsóbb megoldás.... Arra viszont nagyon jó, hogy óránként megköszönjék a nemzeti konzultáción való részvételt, naponta 10 alkalommal ha jól emlékszem most 20 frekvencián. És még milyen jó lesz majd a választásokok előtt ;)

Én arról olvasnék szívesen, hogy hány városba követelik vissza a helyi rádiójukat a hallgatók.
Igazából szerintem sok helyi rádiónál még az R1 is kategóriákkal jobb. Pl. a fehérvári Kék Duna…van 1 szem műsorvezetője, 6-tól du. 3-ig ő van, utána meg senki. Hétvégente meg nyilván nincs. És a zenei kínálatot nem is említettem. De akad azért ellenpélda is, az Egri rádió. Amikor elköszöntek
az ottani dolgozók, látszott rajtuk, hogy szívük-lelkük a rádióban volt.
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Balázsékat is rengetegen hallgatják/szeretnék hallgatni (köztük én is e tábort erősítem), és hiába sokan nem szeretik az igazi mai slágereket, és az óránkénti propagandát, a Reggeli Show szerintem kárpótolja őket.
Az lett volna a legegyszerűbb, ha meghosszabbítják a Class országos frekvenciáját, és akkor nem akarna a kutya sem R1-et hallgatni Balázsék nélkül.
 #168893  Szerző: broadcaster

#168891  Szerző: Gyurii

Ezt a hálózatos működést én mindig szerencsétlenkedésnek éreztem... Legyen külön 4 óra aztán a többi full megegyezzen.. Nem kell ide külön frekiszignál baromságok, mert élvezhetetlen lesz.

#168885  Szerző: RadioFan

Pár napja pont az M3-on Hatvan felé jártam, és egyszer csak úgy gondolta az autóm, hogy a 93.7 jobban jön. És tényleg jól jött. Viszont nem túlzok, 20 (!!!!) PERCES lemaradásban volt a Pestihez képest. Ez azért furcsa, mert a többi freki tapasztalatom szerint max. fél perces lemaradában szokott lenni. Szóval jól mondta McNutt, tényleg nehéz üzlet a hálózatba kapcsolás.
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy Gyöngyösön az autóban sem a Hevesi, sem az Egri, sem a Pesti freki nem jön? (Salgótarjánin bejött egy ukrán adó…)
 #168882  Szerző: RadioFan

mlaszlo írta:
RadioFan írta: Nekem még nem volt ilyen problémám a 96.4-el, viszont az tény, hogy ha lemegyek Fehérvárnál a pályáról, csak sistereg. Egyébként érdekes, a Sláger FM-nél nincs ilyen probléma. Az ugye a 103.9, és Fehérváron a Kék Duna a 103.8-as frekit használja. Az utóbbi a Váli völgyig hibátlanul jön, és a Sláger is, bár az változatlanul elmegy Szfvárnál. :ayfkm:
Lényeg: az R1-nek muszáj lenne kérnie másik frekit, ez szvsz nem állapot.
Nem tudom merre nézted, az M7-esen jó, de ha lejössz az autópályáról Törökbálint, Érd felé, akkor a városokon belül már erősen gyengül.
Én Székesfehérvárnál értettem, mert ha ott lemegyek, a Sláger és az R1 is csak sistereg. De az is tény, hogy a 96.4 az agglomerációban, és Érden is gyenge, miután lejöttél az M7-ről.
 #168873  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
Kovi02 írta: Erre lesz a 90,4 és a 103,8. Kelet felé ott a 93,7 és a 101,3,dél felé meg ott a 106,5.(nyugat felé elszól Kecskemétig is).
hirdetői szempontból mindenképpen fontosabb lenne.
Nem kell őket félteni, hogy csődbe mennek, van ott (köz)pénz, ráadásul vajna kaszinói adókötelezettség-mentesek. :x
Akkor is nyereségesek lennének, ha egy hirdetőjük se lenne az államon kívül, de sajnos van nekik bőven.
  • 1
  • 680
  • 681
  • 682
  • 683
  • 684
  • 1023