Roger írta:Megint egy értelmezhetetlen grafikon. Mi ez, reach, vagy share? Mennyi a hibahatár? Stb...
Nagyobb méret:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 371653.jpg
Roger írta:Megint egy értelmezhetetlen grafikon. Mi ez, reach, vagy share? Mennyi a hibahatár? Stb...
Nagyobb méret:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 371653.jpg
mikrofonos írta:Lehet felesleges emlékeztetnem, de mégis megteszem.Igen, még Szabadkára is kérjük bármelyik helyi rádió helyén!
Ami itt most zajlik, az nem technikai-, hanem politikai kérdés.
Szóval előre! Mindenhova Rádió1!
(nem)Gr3g0ry írta:Ezt honnan szeded? Szerkesztett playlistet kapnak a vidéki stúdiók, sőt a konfok is irányítottak valamennyire.robert11 írta:Nyíregyházin Balogh Vili van dél előtt? Ma hallgattam egy kicsit a neten, és mintha őt hallottam volna. továbbá egyes frekvenciákon más és más dalok mennek egy adott zene után. Pl Nicky Jam után Sia greatest jött a balatonin, de a debrecenin már a Robin Sulc sugar jött. Akkor mikor adták le ott a greatestet? Bár nem adhatták mert az a Nicky Jam után jött a balatonin de ki tudja mert általában mindenhol ugyan az a zene megy kis késéssel azért gondoltam, hogy majd ott is a greatest fog menni.Ilyen a "helyi-tartalom",nincs megkötve hogy milyen sorrendben ill. mely zenék menjenek csak az a lényeg hogy az arculathoz illeszkedjenek,meg a "helyi információk").
Meg a debrecenin meg szólalt a műsorvezető a zene után, de egy másik frekin már nem amikor végelett annak a számnak ami előtte ott ment a debrecenin. Érdekes dolgok vannak.
noartist írta:Aláirom, hogy a felét osztottad te, de nézd már meg, hogy hány éve vagyok fórum tag, és te mióta vagy moderátor?! Kicsit sem feltűnő.... 6-7 év és 6-7 hónap?! Hát körülbelül.asr27 írta:Kevesebb a szabadidejük, meg a huzalmuk egyesekhez már. Neked a stílusoddal szokott gond lenni, nem a mondanivalóddal.már nem leszünk elnézőekMiért többes számban beszélsz?
Itt egyedül te osztod az eszt, te osztod a figyelmeztetéseket, amióta bejutottál a moderátorok közé. Nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy a mai rádiós piac több szálon kötődik a politikához, hát még a rádio 1. Szoval szerintem nem kéne visszaélned a rangoddal, érdekes módon a többi moderátor nem pattog meg okoskodik hetente, mint te!
u.i.: a napló szerint a figyelmeztetéseid felét osztottam én.
witiruve írta:Nagyon elfideszesedett az egész RadioSite vezetősége is.Az mindenesetre érdekes volt (és pont a rádió1-es topikban történt meg), hogy bizonyos posztok a rádió1 kérésére törölve lettek...
Ezzel már együttjár a 89.5 Music FM lejáratása, és a Rádió 1 seggének fényesre nyalása.
Nyírjuk ki a helyi rádiókat terv 2017
witiruve írta:Nagyon elfideszesedett az egész RadioSite vezetősége is.Kifejtenéd? Mivel "járatjuk le" a Music FM-et? Komolyan érdekel.
Ezzel már együttjár a 89.5 Music FM lejáratása, és a Rádió 1 seggének fényesre nyalása.
Nyírjuk ki a helyi rádiókat terv 2017
asr27 írta:Kevesebb a szabadidejük, meg a huzalmuk egyesekhez már. Neked a stílusoddal szokott gond lenni, nem a mondanivalóddal.már nem leszünk elnézőekMiért többes számban beszélsz?
Itt egyedül te osztod az eszt, te osztod a figyelmeztetéseket, amióta bejutottál a moderátorok közé. Nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy a mai rádiós piac több szálon kötődik a politikához, hát még a rádio 1. Szoval szerintem nem kéne visszaélned a rangoddal, érdekes módon a többi moderátor nem pattog meg okoskodik hetente, mint te!