RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171803  Szerző: ClassCredo

Redfox81 írta: - A Class FM éteri megszűnése gyakorlatilag alig érződött az online számokon (egy piacvezető országos rádió szűnt meg FM-en, nem egy kisvárosi), holott ekkor még sehol nem volt a Rádió 1 "országos" hálózata, az Ozone-FM frekik is elötte pár nappal kapcsolódtak csak. Ennyire nem lennének lojálisak a hallgatók, főleg úgy, hogy utód nélkül szűnt meg a kedvencük? Vagy ennyire nem opció az online rádióhallgatás? Akkor viszont hogyan tud a Rádió 1 ilyen számokat felmutatni?
_________________________________________________________________________________________
Nyíregyházán, ahol 2 erősnek mondható igazi helyi rádió is működik, hogyan tud egy fővárosi rádió helyi mutációja "leghallgatottabb" lenni? Ezt legnagyobb jóindulattal is csak a hétköznap reggeli sávban tudom elképzelni, viszont ilyet a linkelt grafikonon nem látok.
A Class FM még mindig nagyon jó számokat produkál csak egyes emberek (nyilván nekik ez érdekük) megpróbálják lekicsinyíteni a hallgatottságát. Egyébként pedig az Onlinestream hallgatottság szempontjából abszolút felejtős mivel nem valós számokkal dolgozik.

Más: A nyíregyházi hallgatottságban mindig épp azt a rádiót hozzák ki győztesként aki a reklámot készítteti. Már volt a Sunshine, a Retro és most a Rádió 1 is vezető de szerintem még mindig a Retro a legnépszerűbb Nyíregyházán.
 #171802  Szerző: altermanus

jó a kérdés:
Redfox81 írta:Érdekes dolgok ezek, csak az elmúlt 1 év történéseit figyelve bennem rengeteg kérdés fogalmazódott meg:

- 1 éve a Vajna féle Rádió 1 nem volt benne a Streamstat (ex-OnlineStream) listájában az első 5-ben (tudom, pillanatnyi kapcsolódás és nem hallgatottság). Ez akkor változott meg, amikor tavaly december elején bejelentették Balázsék érkezését, onnantól viszont egyik pillanatról a másikra élre tört (holott ekkor Balázsék még meg sem szólaltak). Azóta bármikor ránézek, folyamatosan az első helyen vannak egész nap. Ha ennyire jók az "igazi mai slágerek", akkor miért nem talált rájuk előbb a hallgatótábor? Ha pedig mégsem, akkor hogyan tudnak az élen maradni Balázsék műsora után?
- A Class FM éteri megszűnése gyakorlatilag alig érződött az online számokon (egy piacvezető országos rádió szűnt meg FM-en, nem egy kisvárosi), holott ekkor még sehol nem volt a Rádió 1 "országos" hálózata, az Ozone-FM frekik is elötte pár nappal kapcsolódtak csak. Ennyire nem lennének lojálisak a hallgatók, főleg úgy, hogy utód nélkül szűnt meg a kedvencük? Vagy ennyire nem opció az online rádióhallgatás? Akkor viszont hogyan tud a Rádió 1 ilyen számokat felmutatni?
- Balázsék érkezésével minden addigi rekordot megdöntöttek a pillanatnyi kapcsolódások számát illetően, amit még értek is. Sokan kíváncsiak voltak, hogy milyenek lesznek az új helyen és ekkor még mindig csak a 96.4-en és az Ozone frekiken szóltak, tehát az ország nagy részén maradt az online. Viszont hogyan tud az érdeklődés szinte változatlan maradni annak ellenére, hogy azóta gyakorlatilag a nagyvárosok többségében már FM-en is hallhatóak? Ha ennyire divat lett az online rádiózás, akkor ez a többi rádió számain miért nem látszik meg?

Persze ezek csak az online számok, de a hivatalos méréseket is érdekesnek találom. Hogyan lehet az, hogy az Inspira Media Research és a Kantar Hoffmann – Mediameter ennyire más adatokat mér?: http://24.hu/media/2017/10/13/nagyon-ma ... dio-1-nek/
Nyíregyházán, ahol 2 erősnek mondható igazi helyi rádió is működik, hogyan tud egy fővárosi rádió helyi mutációja "leghallgatottabb" lenni? Ezt legnagyobb jóindulattal is csak a hétköznap reggeli sávban tudom elképzelni, viszont ilyet a linkelt grafikonon nem látok.
vajon érkezik rá válasz?
Roger írta:Kép

Nagyobb méret:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 371653.jpg
 #171800  Szerző: Redfox81

Érdekes dolgok ezek, csak az elmúlt 1 év történéseit figyelve bennem rengeteg kérdés fogalmazódott meg:

- 1 éve a Vajna féle Rádió 1 nem volt benne a Streamstat (ex-OnlineStream) listájában az első 5-ben (tudom, pillanatnyi kapcsolódás és nem hallgatottság). Ez akkor változott meg, amikor tavaly december elején bejelentették Balázsék érkezését, onnantól viszont egyik pillanatról a másikra élre tört (holott ekkor Balázsék még meg sem szólaltak). Azóta bármikor ránézek, folyamatosan az első helyen vannak egész nap. Ha ennyire jók az "igazi mai slágerek", akkor miért nem talált rájuk előbb a hallgatótábor? Ha pedig mégsem, akkor hogyan tudnak az élen maradni Balázsék műsora után?
- A Class FM éteri megszűnése gyakorlatilag alig érződött az online számokon (egy piacvezető országos rádió szűnt meg FM-en, nem egy kisvárosi), holott ekkor még sehol nem volt a Rádió 1 "országos" hálózata, az Ozone-FM frekik is elötte pár nappal kapcsolódtak csak. Ennyire nem lennének lojálisak a hallgatók, főleg úgy, hogy utód nélkül szűnt meg a kedvencük? Vagy ennyire nem opció az online rádióhallgatás? Akkor viszont hogyan tud a Rádió 1 ilyen számokat felmutatni?
- Balázsék érkezésével minden addigi rekordot megdöntöttek a pillanatnyi kapcsolódások számát illetően, amit még értek is. Sokan kíváncsiak voltak, hogy milyenek lesznek az új helyen és ekkor még mindig csak a 96.4-en és az Ozone frekiken szóltak, tehát az ország nagy részén maradt az online. Viszont hogyan tud az érdeklődés szinte változatlan maradni annak ellenére, hogy azóta gyakorlatilag a nagyvárosok többségében már FM-en is hallhatóak? Ha ennyire divat lett az online rádiózás, akkor ez a többi rádió számain miért nem látszik meg?

Persze ezek csak az online számok, de a hivatalos méréseket is érdekesnek találom. Hogyan lehet az, hogy az Inspira Media Research és a Kantar Hoffmann – Mediameter ennyire más adatokat mér?: http://24.hu/media/2017/10/13/nagyon-ma ... dio-1-nek/
 #171766  Szerző: patrikeskiss92

mikrofonos írta:Lehet felesleges emlékeztetnem, de mégis megteszem.
Ami itt most zajlik, az nem technikai-, hanem politikai kérdés.
Szóval előre! Mindenhova Rádió1!
Igen, még Szabadkára is kérjük bármelyik helyi rádió helyén! :troll: (nem)
 #171711  Szerző: Sakál

Gr3g0ry írta:
robert11 írta:Nyíregyházin Balogh Vili van dél előtt? Ma hallgattam egy kicsit a neten, és mintha őt hallottam volna. továbbá egyes frekvenciákon más és más dalok mennek egy adott zene után. Pl Nicky Jam után Sia greatest jött a balatonin, de a debrecenin már a Robin Sulc sugar jött. Akkor mikor adták le ott a greatestet? Bár nem adhatták mert az a Nicky Jam után jött a balatonin de ki tudja mert általában mindenhol ugyan az a zene megy kis késéssel azért gondoltam, hogy majd ott is a greatest fog menni.
Meg a debrecenin meg szólalt a műsorvezető a zene után, de egy másik frekin már nem amikor végelett annak a számnak ami előtte ott ment a debrecenin. Érdekes dolgok vannak.
Ilyen a "helyi-tartalom",nincs megkötve hogy milyen sorrendben ill. mely zenék menjenek csak az a lényeg hogy az arculathoz illeszkedjenek,meg a "helyi információk").
Ezt honnan szeded? Szerkesztett playlistet kapnak a vidéki stúdiók, sőt a konfok is irányítottak valamennyire.
 #171686  Szerző: djlacee

:gülü2:
 #171679  Szerző: asr27

noartist írta:
asr27 írta:
már nem leszünk elnézőek
Miért többes számban beszélsz?
Itt egyedül te osztod az eszt, te osztod a figyelmeztetéseket, amióta bejutottál a moderátorok közé. Nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy a mai rádiós piac több szálon kötődik a politikához, hát még a rádio 1. Szoval szerintem nem kéne visszaélned a rangoddal, érdekes módon a többi moderátor nem pattog meg okoskodik hetente, mint te!
Kevesebb a szabadidejük, meg a huzalmuk egyesekhez már. Neked a stílusoddal szokott gond lenni, nem a mondanivalóddal.

u.i.: a napló szerint a figyelmeztetéseid felét osztottam én.
Aláirom, hogy a felét osztottad te, de nézd már meg, hogy hány éve vagyok fórum tag, és te mióta vagy moderátor?! Kicsit sem feltűnő.... 6-7 év és 6-7 hónap?! Hát körülbelül.
 #171678  Szerző: kukac

witiruve írta:Nagyon elfideszesedett az egész RadioSite vezetősége is.
Ezzel már együttjár a 89.5 Music FM lejáratása, és a Rádió 1 seggének fényesre nyalása.
Nyírjuk ki a helyi rádiókat terv 2017
Az mindenesetre érdekes volt (és pont a rádió1-es topikban történt meg), hogy bizonyos posztok a rádió1 kérésére törölve lettek...
  • 1
  • 627
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • 1021