RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#172206  Szerző: Tomi76

"Az ország minden pontján" talán nem is véletlenül van kihangsúlyozva tekintettel a rádiós piacon zajló eseményekre.
 #172205  Szerző: moby67

A "Nagyon zene" 9 évet megért és jó is volt. (Budapesten a Halászbástyán FM: 94.8)
Az erőltetett "életed ritmusa" (a műsorvezetők is minden bejelentkezéskor ezzel a szöveggel kezdték, már idegesítő volt) másfél év alatt ki múlt.
Remélem további pozitív változások jönnek :yeah: .
 #172202  Szerző: Marcii

Lehet,hogy reggel egy teljesen másik csapat ül a mikrofon elé.Figyeljünk. :)
 #172201  Szerző: Tomi76

Nofene. Változás szele a Petőfinél? Vajon mennyiben fog megváltozni a rádió? Mert nyílván nem csak a szignált változtatják meg. Eddig nagyon jó irányba haladt a Petőfi.
 #172200  Szerző: Marcii

kondalyuk írta:Kérem szépen, ma éjféltől a Petőfi Rádió "A te slágered" lett.
Ahogy hallom a szignálokból eltűnt az a nő.
 #172198  Szerző: kondalyuk

Kérem szépen, ma éjféltől a Petőfi Rádió "A te slágered" lett.
 #172108  Szerző: Tomi76

Mondjuk ez a best off engem is idegesít. Akár Levi is elvihette volna a műsort, meghívott (akár minden nap másvalaki) vendég műsorvezetővel.
 #172102  Szerző: moby67

Azt nem értem, hogy egy közrádiónál miért kell "bestoff" reggeli adás?
Nincs elég műsor vezető, hogy helyettesítsen? A hangolás előtt megoldott volt.
A Talpra Magyar remélem még nem a Harsányiék privát műsora, mint az R1-en a Balázsék.
A nagy hangolás óta minden műsorsáv az újakhoz van kötve.

"Petőfi Rádió - Nagyon zene"
 #172040  Szerző: mikrofonos

kondalyuk írta:
mlaszlo írta: Buda Marci az alternatív zenei irányú Petőfihez kötődött, nem a mostanihoz.
Nem értem, van olyan műsorvezető, aki a régiben is volt és most is van. Péczeli Dóra elég régóta itt van...
Péczeli Dóra - szerintem - nem jó példa ide, ugyanis őt a Petőfi átfazonírozásával - egyedüliként a régi csapatból - átvették. A kellemes nyugodt kiegyensúlyzott stílusa nagyon passzol a hétvége délelőtthöz. Persze nyílván nem csak ez a lehetett az ok.
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 625