zenefalo írta: Ezt megcáfolandó, most forgott le a Depeche Mode - Enjoy the silence, 1990-ből. Szóval azért szemezgetnek a közelmúltból is.Igen, tényleg. De talán így jobb is.

zenefalo írta: Ezt megcáfolandó, most forgott le a Depeche Mode - Enjoy the silence, 1990-ből. Szóval azért szemezgetnek a közelmúltból is.Igen, tényleg. De talán így jobb is.
Tomi76 írta:Ezt megcáfolandó, most forgott le a Depeche Mode - Enjoy the silence, 1990-ből. Szóval azért szemezgetnek a közelmúltból is.zenefalo írta:Az Eszembe jutottál című műsor szignáljában ismét ,,életed ritmusa" a szlogen. Káosz van még itt.Hát igen ez nekem is feltűnt. De majd beindul a dolog. Viszont nem akarok túl korán levonni konzekvenciát de zeneileg mintha sokat változtak volna. Az elmúlt 1 órában valóban csak mostani sláger szól. Csak nem a Rádió 1 konkurenciája készül éppen?
zenefalo írta:Az Eszembe jutottál című műsor szignáljában ismét ,,életed ritmusa" a szlogen. Káosz van még itt.Hát igen ez nekem is feltűnt. De majd beindul a dolog. Viszont nem akarok túl korán levonni konzekvenciát de zeneileg mintha sokat változtak volna. Az elmúlt 1 órában valóban csak mostani sláger szól. Csak nem a Rádió 1 konkurenciája készül éppen?
zenefalo írta:Ahhaaa...így már tudom. Köszönöm!Tomi76 írta:Ki ez a Zita?Kraszkó Zita, a Magyarország szeretlek! c.műsor csapatkapitánya volt,amíg Rátonyi Krisztina le nem váltotta.
Tomi76 írta:Ki ez a Zita?Kraszkó Zita, a Magyarország szeretlek! c.műsor csapatkapitánya volt,amíg Rátonyi Krisztina le nem váltotta.