RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#172218  Szerző: mlaszlo

Szerintem nagyon gyenge lett az új arculat. Egyetlen szignál van csak "Petőfi rádió, a Te slágered az ország minden pontján", az is olyan életunt stílusban. A reggeli műsor tele volt hibákkal, a hírblokkok szét voltak esve. A Talpra magyar utolsó órája pedig csak zenével ment le, az utolsó percekben volt egy elhadart megszólalás csak. Úgy látszik az MTVA-nál szokássá válik, hogy minden változtatás hibák soraival történik meg.
 #172217  Szerző: Tomi76

A műsorvezető hangját alig lehet érteni sokszor annyira hangos alatta a zene. Ez eddig nem volt jellemző...
 #172214  Szerző: szabogabor10

DAB+-on a DLS még mindig “Életed ritmusa”
 #172213  Szerző: Tomi76

zenefalo írta: Ezt megcáfolandó, most forgott le a Depeche Mode - Enjoy the silence, 1990-ből. Szóval azért szemezgetnek a közelmúltból is. :yeah:
Igen, tényleg. De talán így jobb is. :)
 #172212  Szerző: zenefalo

Reggel fél 6 óta nincs dalcímkiírás se RDS-ben,se a streamben. Valami gikszer van?
 #172211  Szerző: zenefalo

Tomi76 írta:
zenefalo írta:Az Eszembe jutottál című műsor szignáljában ismét ,,életed ritmusa" a szlogen. Káosz van még itt.
Hát igen ez nekem is feltűnt. De majd beindul a dolog. Viszont nem akarok túl korán levonni konzekvenciát de zeneileg mintha sokat változtak volna. Az elmúlt 1 órában valóban csak mostani sláger szól. Csak nem a Rádió 1 konkurenciája készül éppen?
Ezt megcáfolandó, most forgott le a Depeche Mode - Enjoy the silence, 1990-ből. Szóval azért szemezgetnek a közelmúltból is. :yeah:
 #172210  Szerző: Tomi76

zenefalo írta:Az Eszembe jutottál című műsor szignáljában ismét ,,életed ritmusa" a szlogen. Káosz van még itt.
Hát igen ez nekem is feltűnt. De majd beindul a dolog. Viszont nem akarok túl korán levonni konzekvenciát de zeneileg mintha sokat változtak volna. Az elmúlt 1 órában valóban csak mostani sláger szól. Csak nem a Rádió 1 konkurenciája készül éppen?
 #172209  Szerző: Tomi76

zenefalo írta:
Tomi76 írta:Ki ez a Zita?
Kraszkó Zita, a Magyarország szeretlek! c.műsor csapatkapitánya volt,amíg Rátonyi Krisztina le nem váltotta.
Ahhaaa...így már tudom. Köszönöm! ;)
 #172208  Szerző: zenefalo

Az Eszembe jutottál című műsor szignáljában ismét ,,életed ritmusa" a szlogen. Káosz van még itt.
 #172207  Szerző: zenefalo

Tomi76 írta:Ki ez a Zita?
Kraszkó Zita, a Magyarország szeretlek! c.műsor csapatkapitánya volt,amíg Rátonyi Krisztina le nem váltotta.
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 625