RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177677  Szerző: Gyurii

4:00 tényleg angol nyelvű hírek! ;)

Nekem tetszik a rádió nincs ezzel baj, esetleg 90'-es még bejöhet a kínálatba, de 1-2 60's maradhat.

Csak a lefedettséget kellene csiszolni, de sürgősen.
 #177675  Szerző: Gr3g0ry

mate0130 írta: 2018.06.16. 22:56
djlacee írta: 2018.06.16. 22:29 Nem tudom, illik-e ilyet mondani, meg igazából már mindegy is, de szerintem a Sláger FM sokkal inkább megérdemelte volna, hogy országos legyen...
Szerintem is. Most is a Retro a Sláger FM-et másolja a Retro Party műsorral. Még ahogy hallom DJ Dominique is idejött, ő korábban a Sláger FM-ben vezette a Sláger Partyt. Ennyire ötlettelenek lennének? Egyébként nem tudom mitől "buli" ez, kb. ugyanazokat játsszák ebben is mint napközben, csak kitalálták neki ezt a címet. Ha még valami mix féleség lenne, de csak jönnek ugyanúgy egymás után a zenék. Ebbe a műsorba pl. tök jól illenének a 90-es évek pörgősebb eurodance slágerei, ma már ugye azok is retro zenék.
Ha már sláger fm: Nem tudom ki emlékszik még a Juventus Mix koncepciójára....
 #177674  Szerző: mate0130

djlacee írta: 2018.06.16. 22:29 Nem tudom, illik-e ilyet mondani, meg igazából már mindegy is, de szerintem a Sláger FM sokkal inkább megérdemelte volna, hogy országos legyen...
Szerintem is. Most is a Retro a Sláger FM-et másolja a Retro Party műsorral. Még ahogy hallom DJ Dominique is idejött, ő korábban a Sláger FM-ben vezette a Sláger Partyt. Ennyire ötlettelenek lennének? Egyébként nem tudom mitől "buli" ez, kb. ugyanazokat játsszák ebben is mint napközben, csak kitalálták neki ezt a címet. Ha még valami mix féleség lenne, de csak jönnek ugyanúgy egymás után a zenék. Ebbe a műsorba pl. tök jól illenének a 90-es évek pörgősebb eurodance slágerei, ma már ugye azok is retro zenék.
 #177671  Szerző: djlacee

Nem tudom, illik-e ilyet mondani, meg igazából már mindegy is, de szerintem a Sláger FM sokkal inkább megérdemelte volna, hogy országos legyen...
 #177670  Szerző: Wolfman

bandras írta: 2018.06.16. 21:05 Igazi piaci körülmények között most arról menne a nagy találgatás, hogy a Retro le tudja-e szerződtetni Balázsékat...
Én Bochkorékra tippelnék egyébként.
bandras írta: 2018.06.16. 21:05 Hogy ontopik is legyek: az éjszakai műsorvezetés élő?
Úgy tudom, igen.
 #177669  Szerző: bandras

A fő probléma szerintem a verseny hiánya. A 2000-es évek elején azért volt annyira pezsgő a rádiós piac, mert igazi verseny volt. A Danubius, Sláger, Juventus és így tovább tényleg komoly harcot vívott mind a hallgatókért, mind a hirdetőkért. Most meg a két országos kereskedelmi rádió (tudom a Rádió1 elvileg még nem az) igazából egy kézben van. Persze ki van ez találva kereskedelmi oldalról: fiatalabb célcsoportú hirdetőknek ott az R1, idősebb célcsoportnál a Retro, akinek meg fullos elérés kell az kap R1+Retro csomagajánlatot.
Csak hát verseny nélkül... Igazi piaci körülmények között most arról menne a nagy találgatás, hogy a Retro le tudja-e szerződtetni Balázsékat...

Hogy ontopik is legyek: az éjszakai műsorvezetés élő?
 #177668  Szerző: tisztelettudo

Pempőfi Rádió, Muzikbogyó, Klasztalan slágerek. :)
donder írta: 2018.06.16. 18:59
Glenn írta: 2018.06.16. 18:23 "...muzsikefem, ragyaegy..."
OFF
Távol álljon tőlem a kötekedés, de ezeket a kicsinyes, dedós név-átköltéseket nem lehetne elhagyni?
Kulturált és civilizált ember ilyet nem csinál.
Ez a te szegénységi bizonyítványodat gazdagítja.
Remélem nem sértésnek veszed.
Én sem csípem egyiket sem kimondottan, de mégis ki bírom ejteni a neveiket.
/OFF
 #177667  Szerző: lali87

OFF:
A 2000-es évek vége óta hanyatlik a "rádiós piac" Juventus, Rádió 1 hálózat összement megszűnt. Sláger, Danubius megszűnt. Roxy, Sztár FM, Deejay szanálva.
Mind jó hallgatható rádió volt. Szép szines változatos rádiós paletta volt főleg a fővárosban, de a vidéki helyi rádiókat is tizedeli a dögvész azóta, hogy az MSZP-FIDESZ konzorcium újraosztotta a rádiós piacot 2009-ben.
Azóta az eggyik fél kiesett a "konzorciumból" a másik fél meg szép lassan az egész médiát megcsinálja a saját szócsövének.
A Retro egy újjabb front nyitása a hallgatók felé, hogy mindenkihez eljusson a propaganda akarom mondani a fontos tályékoztatás a lakosságot fenyegető valós és vérszomjas veszélyekről. :lool:
Tehát tök mindegy milyen csak szóljon.
On: Remélem azért finomhangolni még fognak rajta nekem hiányzik a 90-es évek zenéje....elférne rajta, az is elég "retro" már.
 #177666  Szerző: tisztelettudo

Hogy te mennyire buta vagy. :fuckyou:
asr27 írta: 2018.06.16. 16:13
BMáté írta: 2018.06.16. 11:43 Deep Purple - Smoke on the water
Nem is tudom mikor hallottam ezt utoljára országos rádióban Magyarországon... :yeah: :yes:
Még jó, hogy a legtöbb rádió kerüli ezt a stílust! Hányingerem van az ilyen stílusú zenéknek nem nevezhető szaroktól.
Tegnap este ki is vettem a beprogramozott állomások közül ezt a szutykot.
2018-at írunk, nem a 70-es, 80-as években járunk.
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 213