RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#177703  Szerző: Wolfman

Egyébként, ha olvasnátok a radiosite.hu-t:
További újdonság, hogy az adó játszási listája alapján már a 90-es évek dalai is részét képezik a Retro Rádió rotációjának, éjfél után hallható volt a többi között az 1993-as Give It Up a Cut ‘N Move-tól, és az Erasure 1991-es Love To Hate You című száma is.
 #177702  Szerző: tomee

Bírom egyébként, hogy Várkonyi Attila ki van akadva élő adásban, hogy jönnek rosszindulatú sms-ek is a rádióval kapcsolatban, meg hogy az egész pályázat kimenetele előre borítékolható volt.

Könyörgöm: Azért nem mindenki teljesen hülye és tájékozatlan. Nyilvánvaló mindenki számára, aki szereti követni az eseményeket, hogy előre leosztott lapok szerint kapták meg az országos frekvenciacsomagot, és hogy esély nem volt arra, hogy a Class kapja meg újra. Három (!!!) nap alatt bírálta el a médiatanács a névváltoztatás ügyét, úgy, hogy egyébként éveket szoktak ülni egy-egy ügyön.. Élvezzék, hogy jut nekik a húsosfazékból és ne verjék a mellüket azoknak, akik még fel tudják azt fogni, hogy egy normális körülmények között működő országban verseny alapján dőlt volna el ez a pályázat, és nem az alapján, hogy mostanság kinek van nagyobb hátszele.
 #177696  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta: 2018.06.17. 06:01
Glenn írta: 2018.06.16. 18:23 Másik: Music FM vidéken? Hol? Ezek szerint te eddig tényleg nem hagytad el Pest megyét... Budapest 60+ km után egy átlagos vevővel már hallgathatatlan.
Siófokon egy sima autóval tökéletes minőségben hallgatható a MusicFM :) Ott ahol egyébként a 105.7 még recseg is
 #177695  Szerző: Tomi76

Nekem amúgy semmi gondom a Retro rádió létezésével illetve létjogosultságával. Azonban az, hogy a Retro egyenesen arányos a 60-as, 70-es, 80-as évekkel nem igaz! Mert a 90-es évek és a 2000-es évek első évei is szerintem ugyanúgy retro. Persze az is tény, hogy egy Korda György vagy Bee Gees után illetve közé egy Scootert vagy egy DJ Bobót nem lehet berakni mert nevetségessé de minimum furcsa katyvasszá válna az egész. Szóval van még egy zenei réteg ami jelenleg hiánycikk. Ha már úgyis gyártják a rádiókat egymás után talán... bár túl szép lenne!?
 #177694  Szerző: Glenn

asr27 írta: 2018.06.17. 06:01 Az igénytelenség az pont, hogy a retro szutyokra jellemző, semmi, de semmi újat nem tudnak felmutatni, ugyanazt a múltidőt próbálják felidézni, ami már egyszer 15 éve megunásig lefutott (Sláger Rádió).
Az igénytelenség pont az, hogy fogalmad sincs a zenei műfajokról. Tudod, amikor régi zenét hallasz, azt hívják retrónak, és mivel régi, nem is lehet benne újat felmutatni. (Világos? Á, dehogy...). Minden, ami egyszer már unásig lefutott, előbb-utóbb visszatér, és ennek bizony nagy a közönsége, akár tetszik neked, akár nem.
asr27 írta:Nem mellesleg, a kuncsaftjaid, akik beülnek a csotrogányodba, lehet, hogy sokkal jobban örülnének, ha a múlt század vinnyogásai helyett a "csattogós igénytelenség" szólna az útjuk alatt.
Nem mellesleg azt megszoktuk, hogy személyeskedsz, de tény, hogy te ilyen "csotrogányról" csak álmodozhatsz ott bent a zárt osztályon. :hehe:
A kuncsaftjaim - hogy maradjunk a suttyó stílusodnál - sosem hallanak vinnyogást, csak zenét, ha kérik. Mifelénk ugyanis van választék. Két régit játszó rádió van, gyakran hallgatjuk, mert intelligensek vagyunk. Sőt még komolyzenét is (most nem térek ki rá, hogy az mi, guglizd ki, hátha), mert van egy ilyen helyi rádió is (Klasszik). Persze ha valaki csattogást kér, abból is akad kettő-három.
asr27 írta:Másik: Music FM vidéken? Hol? Ezek szerint te eddig tényleg nem hagytad el Pest megyét... Budapest 60+ km után egy átlagos vevővel már hallgathatatlan.
Sajnos a földrajzi ismereteid is elég hiányosak, vagy az is lehet, még nem értetek oda a tananyagban.
A Budapest határain túli területet nevezzük vidéknek (meg persze a többi nagyváros esetében is ez a helyzet), és 60 km-re már nem is Pest megye van, hanem pl. Fejér vagy Komárom-Esztergom, esetleg Nógrád. Ezen megyék egy részén is jól vehető átlagos rádióval a Music FM.
A többi stimmel. :gülü2:
 #177691  Szerző: djlacee

Ezt tényleg ne, ha kérhetem
 #177683  Szerző: TechY01

asr27 írta: 2018.06.17. 06:05 Buta az, aki mondja! Baromarcú!
tisztelettudo írta: 2018.06.16. 20:14 Hogy te mennyire buta vagy. :fuckyou:
asr27 írta: 2018.06.16. 16:13

Még jó, hogy a legtöbb rádió kerüli ezt a stílust! Hányingerem van az ilyen stílusú zenéknek nem nevezhető szaroktól.
Tegnap este ki is vettem a beprogramozott állomások közül ezt a szutykot.
2018-at írunk, nem a 70-es, 80-as években járunk.
Ne kezdjetek el veszekedni! :)
 #177682  Szerző: asr27

Buta az, aki mondja! Baromarcú!
tisztelettudo írta: 2018.06.16. 20:14 Hogy te mennyire buta vagy. :fuckyou:
asr27 írta: 2018.06.16. 16:13
BMáté írta: 2018.06.16. 11:43 Deep Purple - Smoke on the water
Nem is tudom mikor hallottam ezt utoljára országos rádióban Magyarországon... :yeah: :yes:
Még jó, hogy a legtöbb rádió kerüli ezt a stílust! Hányingerem van az ilyen stílusú zenéknek nem nevezhető szaroktól.
Tegnap este ki is vettem a beprogramozott állomások közül ezt a szutykot.
2018-at írunk, nem a 70-es, 80-as években járunk.
 #177681  Szerző: asr27

Glenn írta: 2018.06.16. 18:23 már nem csak a muzsikefem, ragyaegy féle csattogós igénytelenséget kell hallgatni vidéken sem
Az igénytelenség az pont, hogy a retro szutyokra jellemző, semmi, de semmi újat nem tudnak felmutatni, ugyanazt a múltidőt próbálják felidézni, ami már egyszer 15 éve megunásig lefutott (Sláger Rádió).
Nem mellesleg, a kuncsaftjaid, akik beülnek a csotrogányodba, lehet, hogy sokkal jobban örülnének, ha a múlt század vinnyogásai helyett a "csattogós igénytelenség" szólna az útjuk alatt.
Másik: Music FM vidéken? Hol? Ezek szerint te eddig tényleg nem hagytad el Pest megyét... Budapest 60+ km után egy átlagos vevővel már hallgathatatlan.
 #177680  Szerző: pébégáz

OFF
Tudom, most én leszek a nyelvtannáci, de magyarul így írjuk az évtizedek rövidítését: '60-as, '90-es. Angolul pedig így: 60's (sixties), 90's (nineties).
OFF vége.
  • 1
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 213