RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#184700  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.08.21. 20:29 A Petőfi zenei díjak kapcsán olvasgatom ennek a vacak rádiónak a facebookját... hát mit mondjak, a kommentekben jól megkapta mindenki, amit érdemelt. Vastagon beolvastak az eredmények láttán, ill. a rádiónak is. Ismétlem megint magam, de az, hogy a halottpénzike legyen az év legjobb zenekara, és nem valaki más, azért erről valaki vastagon tehet.
Teljesen igazuk van, nem véletlen mért azok szóltak a rakparton amik.
 #184673  Szerző: shadoe

A Petőfi zenei díjak kapcsán olvasgatom ennek a vacak rádiónak a facebookját... hát mit mondjak, a kommentekben jól megkapta mindenki, amit érdemelt. Vastagon beolvastak az eredmények láttán, ill. a rádiónak is. Ismétlem megint magam, de az, hogy a halottpénzike legyen az év legjobb zenekara, és nem valaki más, azért erről valaki vastagon tehet.
 #184661  Szerző: LuciFerko

amúgy 21:40 körül volt egy 10 perces adásszünet.
 #184660  Szerző: homerhamm

noartist írta: 2019.08.20. 23:12
homerhamm írta: 2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

Szerintem mind tudjuk, melyik rádió játsza ezt, és hogy honnan szerezték. :D

(A légibemutató után már Bikini volt, meg Edda) :D
Nem értem a problémát. :) Az államalapítás ünnepén természetes, hogy népszerű hazai nóták mennek egy állami rendezvényen. Az sem szorul magyarázatra, hogy miért nem Majka, vagy éppen a YouTube-on (érthetetlenül) szárnyaló AK26 dübörgött.

Te mit adtál volna a szervezők helyében? :)

(Lehetett volna rosszabb is: Ákos - Helyreigazítás, vagy Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok; ez lett volna csak magyaros)
Annyi más magyar előadó van, valaki például Padár Alexandrát sorolta fel az előbb, de ment retro is, úgyhogy többet nem is panaszkodok. :) (De a tüzijáték előtt a Petőfi szólt a hangszórókból.)
 #184657  Szerző: noartist

homerhamm írta: 2019.08.20. 14:39 A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

Nem értem a problémát. :) Az államalapítás ünnepén természetes, hogy népszerű hazai nóták mennek egy állami rendezvényen. Az sem szorul magyarázatra, hogy miért nem Majka, vagy éppen a YouTube-on (érthetetlenül) szárnyaló AK26 dübörgött.

Te mit adtál volna a szervezők helyében? :)

(Lehetett volna rosszabb is: Ákos - Helyreigazítás, vagy Kárpátia - Egyszerűen senkik vagytok; ez lett volna csak magyaros)
 #184649  Szerző: homerhamm

A rakparton a légibemutató előtt ilyen zenék szóltak: Halott Pénzike - Amikor feladnád, Margaret Island - Legszebb szavak, Ákos - Nem kell más vigasz, Fábián Juli and the Zoohacker - Jazz and Wine, Zagar - Wings of Love.

#184634  Szerző: shadoe

Petőfi- EU Top 40 - körkép ill. inkább kórkép. A valósággal összehasonlítva: kb. 22 számot egyáltalán nem adnak (továbbra sem, immár 6-7 éve) a valós Top 40-ből, a 25. helytől lefele már szinte semmit. Sose értettem, kinek jó ez, de ha már Mabel, Meduza, Post Malone, Taylor Swift nem megy, helyettük dübörög fél éve ezerrel a listát sose látott Mike Posner és a Move on! http://www.eurotop44.com/et44.html
 #184617  Szerző: shadoe

Pádár Alexandra: Menj tovább. Egész évben nem született ennél jobb magyar zene. A Petőfi le se bagózza. Tanulhatna jó magyar zene kiválasztásában a Petőfi a Rádió 1-től. Nem is keveset.
 #184606  Szerző: homerhamm

Azért ritkán hallok jó magyar zenét is: New Level Empire ft. Republic - Valódi. :yes:
 #184595  Szerző: ksimiglai

Érdekes, mert Titusz szerintem annyira nem hülye hozzá, bizonyított szakember.Egyszerűen csak tudja, hol dolgozik és ott meddig tud nyújtózkodni,úgyhogy inkább nem konfrontálódik,hanem gondolom megkereste az arany középutat, aztán azóta beleszarik és felveszi a fizetését.

Én pl azzal kezdtem volna,hogy a kreatív szignálgyáros gurut, akinek most inkább nem írom le a nevét, kibaszom, neki köszönhető az iskolarádió szintű arculat.A kötelező Ákos szignálok mondjuk megintcsak megérnek egy misét,de értitek, Ákost is lehetne briefelni,hogy csináljon jobbat, ha már "neki kell fizetni",mert ő se tehetségtelen (más jellemhibái vannak inkább...).

Gondolom a Petőfinek azt a szerepet szánták a politikusok,hogy azért ne zavarjon sok vizet,ne köpjön bele a Retro levesébe,de legyen, viszonylag fiatalokhoz-középkorúakhoz szóljon.Aztán nyilván jöttek a magyar zenészek és a kultúrharcos politikusok,akik elintézték, hogy tele kelljen baszni ezekkel a selejt magyar szarokkal,amiket írtam, Titusz meg megtalálta azt a középutat, ami még viszonylag elfogadható.Tehát az óránkénti 4 dal, aztán kuss a nevetek. Ezt valahol még megértem, bár borzalmas.

De legalább a fos arculatot hoznák rendbe! Legyenek akkor Ákosos kickoffok meg hírbedek,de könyörgöm,ne ilyen amatőr sweeperekkel, power intrókkal és music menükkel!!!
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 626