Érdekes, mert Titusz szerintem annyira nem hülye hozzá, bizonyított szakember.Egyszerűen csak tudja, hol dolgozik és ott meddig tud nyújtózkodni,úgyhogy inkább nem konfrontálódik,hanem gondolom megkereste az arany középutat, aztán azóta beleszarik és felveszi a fizetését.
Én pl azzal kezdtem volna,hogy a kreatív szignálgyáros gurut, akinek most inkább nem írom le a nevét, kibaszom, neki köszönhető az iskolarádió szintű arculat.A kötelező Ákos szignálok mondjuk megintcsak megérnek egy misét,de értitek, Ákost is lehetne briefelni,hogy csináljon jobbat, ha már "neki kell fizetni",mert ő se tehetségtelen (más jellemhibái vannak inkább...).
Gondolom a Petőfinek azt a szerepet szánták a politikusok,hogy azért ne zavarjon sok vizet,ne köpjön bele a Retro levesébe,de legyen, viszonylag fiatalokhoz-középkorúakhoz szóljon.Aztán nyilván jöttek a magyar zenészek és a kultúrharcos politikusok,akik elintézték, hogy tele kelljen baszni ezekkel a selejt magyar szarokkal,amiket írtam, Titusz meg megtalálta azt a középutat, ami még viszonylag elfogadható.Tehát az óránkénti 4 dal, aztán kuss a nevetek. Ezt valahol még megértem, bár borzalmas.
De legalább a fos arculatot hoznák rendbe! Legyenek akkor Ákosos kickoffok meg hírbedek,de könyörgöm,ne ilyen amatőr sweeperekkel, power intrókkal és music menükkel!!!