Rickykeee23 írta: ↑2020.06.26. 07:18 Tényleg bebizonyosodott, hogy ez a szerencsétlen Rádió akármit csinál, mindig támadva van. Eddig azt olvasgattam, hogy mi a francért nem változtatnak mert ez így unalmas. Most, hogy (szerintem teljesen jól) belenyúlnak, jönnek megint a támadó kommentek, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet. Akkor mégis mit csináljanak? Petőfi Rádió szerintem (!!!mégegyszer mondom, ez az ÉN véleményem!!!) a Nagyon Zene korszak után nagyon rossz rádió lett. Mégis, negyed ennyi osztást nem kap a rádió. Akinek nem tetszik az R1, az tekerjen át a közrádióra, vagy a Retróra, tegyen be egy pendrive-ot, vagy amit szeretne, és hallgassa azt. Semmi közöm az R1-hez. De ez a sok bántás már nekem szúrja a szemem.. Minden nap mikor fellépek a radiosite fórumjára, "csak" az R1-es topicban van hozzászólás. És 80%-ban osztás... Most gondolom kapom a támadásokat, hogy mit írok ilyeneket, mindenki elmondhatja a véleményét!!!Ezzel én, mint a R1 korábbi kritikusa, egyetértek. Nem gondolom, hogy most éljük azt a korszakot, amikor szidni kéne ezt a rádiót, amikor épp próbál csinálni is valamit és kitörni a saját pár éve elbaltázott keretei közül. Nekem is tetszik a rádió változása, és én is remélem, minél jobb lesz. Személyemben biztosan fogtak már egy új (visszatérő) hallgatót.
Természetesen el! Csak folyamat rossz vélemények vannak. Ebben pedig az az érdekes, hogy aki támadja a rádiót, az is folyamat ezt hallgatja. Ha ennyire nem tetszik, akkor miért hallgatja? El kell engedni az R1-et és kész.
Nekem tetszik a rádió változása! Remélem minél jobb lesz!
![]()
Amit más rádiókról írtál, azzal sem vitatkoznék, mert ezzel a mércével valóban kaphatna a Petőfi is hideget-meleget, és tán még kétszer ennyi hozzászólást is. Ott aztán bőven lenne min javítani, hiszen hiába adnak le normális mennyiségben újdonságokat, ez nem tudja felülírni a 2016-os arculatvesztést, amikor megkaptuk a Class Fm elbutított verzióját Petőfi Rádió képében. (Az elbutulásra nem csak a napi playlist a példa, hanem az überértelmes facebookos posztjaik is.)
Visszatérve a kiindulóponthoz: szigorú bírálóként, de alapjában véve kíváncsi hallgatóként én is azt gondolom, hogy a jót is észre kell tudni venni (akár meg is írni), és jó, ha újra megemlítem, hogy ez a pozitív folyamat először a slágerlistájuk felkavarásával kezdődött, majd a 18-20 órás sávban folytatódott (már ezt is hallgatom...), tehát ezek a sávok már részemről biztosan rendben vannak. (A mixműsorok nem érdekelnek, és amiket írtok róla, hát lehet, hogy jobb is...).
Ja és ahogy még firtattuk, arról nem a rádió tehet, hogy a Dance Monkey, a RITMO, a Roses és társai manapság a "befutók", ugyanis ezeket az amerikai rádiók is tömegesen játsszák - sőt ha már rádiókat kritizálunk, az általam eddig kedvelt 977 Hits is elment az utóbbi időkben egy nagyon rossz, dögunalmas irányba - és ezt ráadásul ÉN írom... :O :O :O