Adam írta: ↑2020.08.01. 16:22A Balazsek olyan amilyen. Szerintem jó, nem sablon, nem az évtizedek alatt elfáradt témákat (Horoszkóp, híres szuletesnaposok, évfordulók stb) tárgyalják nap mint nap. Az igaz hogy megosztó személyiség vagy bírják vagy utálják, átmenet nincs. Én nem mondanám hogy nem lett belole rádiós vagy igazi rádiós, 2005 óta ezt a reggeli show műfajt nyomja Nemtudom hanyadik rádióban, És mindig a leghallgatottabbak közt van.Szerinted reggel az kell, hogy a műsorba bekapcsolódva idióta vihogást halljunk, azt sem tudva, min röhögnek? Mert én jártam úgy, hogy - gondolván picit szivatom magam - odakapcsoltam, és vagy öt percig nem tudtam, mi a téma. Semmi aktuális infó, csak az öncélú röhögés. Attól meg, hogy valami nem sablon, még nem jó. Ezek szerint ha valaki a reggeli műsorban bikicsunáj stílusban énekelne, az is jó lenne, mert nem sablon?
A Balázst én is kedveltem, amikor még a Z+-on volt, aztán az RTL-en a Balázs Show már mélyrepülés volt (de ugye azon a csatornán sosem repül senki sem magasan), de ő nem lett rádiós. Valahogy berágta magát a Rádió 1-be, ahol ez a primitív stílus is jó, de csak addig, amíg nem jön valaki valahova, ahol lealázza. Nem mondom, hogy ez Bochkor lenne (bár várjuk ki a végét), de mondjuk egy Béres Zoo kaliber hazavágná.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!