A szombati 19-21 sávban nagyon jó a zenei felhozatal, és nincs felesleges duma! Szerintem jobb lenne hétköznap is ugyanez Boros Csaba magyar zenei műsora helyett.
Nem mondom, hogy tökéletes a zenei felhozatal, de ezerszer jobb, mint a primitív kereskedelmi rádióké, és szerintem a korábbi önmagához is sokat fejlődött.
Az arculatról még annyit, hogy amikor 2016 tavaszán bevezették az új arculatot, akkor nagyrészt megmaradtak a régi Ákos-féle zenék, csak az állomáshangokat és a szlogent cserélték le. Aztán kb. fél év múlva, fogalmam sincs, miért, mégis lecserélték erre a jellegtelen szarra. Azóta azért kicsit jobb lett, de még mindig vannak borzasztó elemek, pl. a music menük körülbelül egy általános iskolás rádiós szakkör szintjén vannak, bár lehet, hogy még annál is lejjebb. Remélem, hogy már nem sokáig kell ezt az arculatot hallgatni, bár szerintem csak akkor fogják lecserélni, amikor az összes többiét is, ami pedig lassan már esedékes lesz, hiszen a többi közrádió már több mint nyolc éve használja ugyanazt az arculatot...