Nekem speciel a Petőfi 2016 előtti arculata jött be. Nem véletlenül mondta Budai Marci, hogy nálunk a szelektornak lelke van. Igen. A mostaninak NINCS. Ahogy azt sokszor írtam, én ezzel a rotációval nem tudok mit kezdeni. És még a CHR-formátumban sem vagyok olyan biztos, mert az, hogy fél-egy éve múlva kapják fel Össze-Európa volt rádiós No. One-jait (lásd Don't Call Me Up, Sweet But Psycho, Someone You Loved - vagy fel se kapják, lásd Shotgun George Ezrától...), és három óránként ismétlődnek a rádió 8-10 aktuális kiskedvencei, valamint a Weeknd "In Your Eyes"-át még mindig eladják "új zenének", az minden, csak nem CHR kategória. Szintén zavaró, hogy a kb. 1990-2005 közötti 8-10 , a világ összes országában tizennyolc hétig bebetonozott Number One atomslágert adják a retros kedvűeknek, amiket már anno is untunk, és csak azokat. Ennél még a Retro rádió is tisztességesebben dolgozza fel a 90-es évek fordulóját pl. Szintén a totális ellentmondás esete, amikor a hazai hip-hop, rap ill. ghettós stílust agyonnyomják (lásd Halott Pénz, Irie Maffia, Wellhello, régebben Punnany Massif), miközben ugyanebből a stílusból a külföldi Drake, Ariana Grande, Cardy B, Blackbear, Buzzi tiltólistás. Ez nekem rettentő gyenge zenei szerkesztés, és arculatkavarodás is a köbön - hiszen összeereszteni a magyar rapet az általában lagymatag, limonádé, lehetőleg véletlenül sem slágeres, többnyire sehol be sem futott "adultos" külföldi zenékkel, és ezt összemixelni a Wannabe-Two Princes-Mambo No.5-Survivor-Shy Guy-U Can't Touch This-féle 90-es évekbeli szarokkal, az nem vall sok észre, épp ezért már jó rég abba is hagytam a rotáció hiábavaló hallgatását ill. inkább elszenvedését.